USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Яке дно»: пропагандиста Порошенка розкритикували за ксенофобський пост

18 Березня 2019 18:00
Політолог Олександр Палій оприлюднив ксенофобський пост, у якому пише, що президентом України має бути українець і християнин.

Відповідний пост пропагандист Петра Порошенка оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Поважаю євреїв - дуже мудрий народ. Також росіян, не заражених імперським вірусом, їм нелегко. Але впевнений - президентом України має бути українець і християнин. Як абсолютна більшість українців. Тому я не голосуватиму ані за Тимошенко, ані за Зеленського. Ані за інших ставлеників чужоземних олігархів», - заявив він.


Такі заяви прихильника Порошенка різко засудили та розкритикували користувачі соцмережі.

«Це вже не просто слова політолога, який топить за Порошенка. Це слова нацизму. Антисимітизму не місце в Україні. Це ганьба Олександр Палій!

Президентом України повинен стати той, хто дотримується демократичних принципів, зокрема поваги до національних меншин, а також принципу світськості України та відділеності церкви від держави», - пише журналістка Громадського радіо Ліза Кузьменко.

«Красава, -2-3% мародеру Пєті, не забавляй обертів», «Порохоботи нацисти», «Дурацкий пост, мягко говоря», «Стидоба читати таку маячню», «Сором який! Зітріть це!», «Яке дно» тощо, - коментують інші юзери соцмережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Богдан Сташинський Показати IP 18 Березня 2019 18:15
"Это ж....па !!!
Навуходоносор Показати IP 18 Березня 2019 19:34
Чем удобряли, то и выросло...
ввв Показати IP 18 Березня 2019 19:43
А Вальцман ,хто ??? Підскажіть, а то я щось призабув.
Анатоль_ Показати IP 18 Березня 2019 20:08
Я в шоці! Шош то вже поробилось?
жан вальжан Показати IP 18 Березня 2019 20:10
Вальцман - українець і християнин??
А можливо Показати IP 19 Березня 2019 09:46
А можливо - це "свой человек в чужой команде" От йому і респект, і уважуха!!!!! Вольцман - чистопородний українець І прізвище українське, можливо навіть поліське із закінченням на -ук,, -юк, чти -о!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus