USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Янукович домовляється з опозицією про амністію. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

29 Січня 2014 21:43
Президент України Віктор Янукович та лідери опозиції Арсеній Яценюк, Віталій Кличко, Олег Тягнибок проводять переговори у Верховній Раді щодо закону про амністію. Про це журналістам повідомив народний депутат Володимир Олійник, - передає УНН.
За словами нардепа, Глава держави намагається переконати лідерів опозиції голосувати за законопроект регіонала Мірошниченка, який передбачає звільнення адмінбудинків протестувальниками як умову амністії усіх затриманих активістів Майдану.

Станом на 22.14 стало відомо, що опозиція не голосуватиме за законопроект про амністію авторства депутата фракції Партії регіонів Юрія Мірошниченка.
Про це заявив народний депутат Андрій Шевченко.

Станом на 22.40 Українська правда повідомила: Опозиція заявляє, що президент Віктор Янукович розглядає можливість розпуску парламенту.
"Нам було сказано, що президент розглядає можливість розпуску парламенту. Наші юристи вивчили всі підстави і не знайшли серед них конституційних підстав", - наголосив Віталій Кличко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
боголюби Показати IP 29 Січня 2014 22:20
Пусть уже договорятся.
липины Показати IP 30 Січня 2014 09:09
Так уже договорились, ну и хорошо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus