USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Янукович підписав 5 ухвалених Радою законів – ЗМІ

16 Січня 2014 22:43
Президент Віктор Янукович підписав п'ять законів, ухвалених Верховною Радою України в четвер, 16 січня.

Про це, з посиланням на Дзеркало тижня, повідомила Українська правда. За даними ЗМІ, інформацію подало джерело з патронатної служби президента.

Офіційної інформації щодо підписання законів поки що на сайті глави держави немає.

Зазначимо, раніше було відомо, що на підпис Януковичу направили закон "Про внесення змін до закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян" (автори - Володимир Олійник та Вадим Колесніченко), закон про зміни до Регламенту Верховної Ради. Також на підпис президенту відправлені закон "Про відповідальність за адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі"; закон щодо відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень під час проведення футбольних матчів; закон про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу щодо заочного кримінального провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Лучанин Показати IP 17 Січня 2014 01:00
Після прийняття таких законів стало очевидним, що нардепам Кличка, Тягнибока і Яценюка вже нема чого робити у Верховній Раді, можна повністю перейти на майдан!
слава до Лучанин Показати IP 17 Січня 2014 17:32
праці великих комунарів.відміним вибори.гроші підуть на дитячі садочки!
евромайдан Показати IP 17 Січня 2014 06:51
Немае слів,цікаво, коли яник програе,чим буде виправдовуватися з якого бодуна чи під впливом чифіря підписував це лайно???
Слабо Показати IP 17 Січня 2014 09:21
Списочек депутатов опубликовать,проголосовавших за эти законы.Продажные уроды.
ні до Слабо Показати IP 17 Січня 2014 17:32
це сини
ВАлік Показати IP 17 Січня 2014 10:41
жах що робиться в державі. Скоро треба вила брати і сухарі сушити
НОНА Показати IP 17 Січня 2014 11:17
Подібні закони існують в переважній більшості Європейських держав і там ніхто не захоплює адміністративних приміщень, ніхто не пише, що йому заманеться на фасадах будівель безкарно - це Європа. В нас на жаль норма це подвійні стандарти. Коли одні депутати не дають працювати іншим це - "правельно", а коли більшість депутатів всетаки голосує це - "не правельно". Коли ми всі зрозуміємо, що живучи в однії хаті яка зветься Україна ми приречені на спільне життя ,а не ворогувати, не доказувати хто щиріший українець. А чути один одного і домовлятися. Тому що опозиція рано чи пізно стає владою, а влада навпаки. Ми повинні навчитися жити по-європейськи, досягати своєї мети по-європейськи, а не гнути один одного через коліно. Схаменіться українці! Подивіьтся як живуть поряд з нами інші європейці. Слава Україні!
вадік до НОНА Показати IP 17 Січня 2014 17:33
колісніченко то ти?
Зимін Показати IP 17 Січня 2014 17:05
Закони підписані під себе.Теперь не буде кортежів,проводів в останню путь,весільних кортежів.
Лучанин Показати IP 17 Січня 2014 22:33
Всі щось пишуть, пишуть... А автор то статті підпадає під один з цих законів, хоча, нажаль, вони ще не підписані. Хоч колись правду писати почнуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus