USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Януковича оголошують у розшук

23 Лютого 2014 12:30
Слідчі Генпрокуратури вживають заходів із затримання та оголошення у розшук осіб, винних в останніх подіях в Україні. Про це заявив уповноважений Верховної Ради з контролю за діяльністю Генпрокуратури Олег Махніцький, відповідаючи на запитання депутатів, де знаходяться екс-генпрокурор Віктор Пшонка, колишній міністр доходів та зборів Олександр Клименко, а також екс-президент Віктор Янукович, і чому досі ще не затримано Пшонку та Клименка, оскільки їхня охорона стріляла в прикордонників, - пише ТСН.

Махніцький зазначив, що працює слідчо-оперативна група, яка вживає відповідних процесуальних заходів, зокрема із затримання цих осіб і доставлення їх під вартою до суду.

Також, відповідаючи на запитання щодо звільнення з-під варти затриманих мітингувальників, Махніцький наголосив, що було дано доручення негайно звільнити їх з-під варти. Як повідомлялось, 22 лютого Клименко і Пшонка були затримані прикордонниками в аеропорту Донецька. Проте в будівлю аеропорту увірвалися невідомі озброєні люди. Вони відкрили стрілянину і під прикриттям стріляючих людей екс-міністр і екс-прокурор втекли в невідомому напрямку.

Також 22 лютого Держприкордонслужба повідомила, що озброєні люди намагалися підкупити прикордонників, щоб ті випустили з аеропорту Донецька літак з Януковичем на борту.

Згідно з інформацією служби, "коли контролери прибули оформити документи для вильоту літака, їх зустріла група озброєних людей. Ці люди запропонували гроші за виліт без відповідного оформлення. "Після того, як прикордонники відмовилися від такого кроку, до літака під'їхали два броньованих авто, а з літака вийшов Янукович. На одному з авто він залишив територію аеропорту. Коли підкупити прикордонників не вдалося, Янукович сів у броньований автомобіль і поїхав. Куди збирався вилетіти Янукович, прикордонникам невідомо, оскільки рейс не оформлювався", - зазначалося у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus