USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ярош вийшов з «Правого сектора» і створює новий рух

28 Грудня 2015 10:44
Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош сьогодні, 28 грудня, оголосив про свій вихід з організації та створення нового руху. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу "Правого Сектору".

"Я вважаю, що станом на сьогодні ПС як революційна структура виконав свою місію, і виконав її сповна. Це - і бої на Майдані, і створення Добровольчого Українського корпусу для відсічі зовнішньому агресору. Зараз настав час зосередитись на державотворчих речах. Наш рух виріс, зміцнів і переходить на новий етап свого розвитку. Тепер ми хочемо постати не як вузько-функціональний, а як загальнонаціональний патріотичний рух, з метою об'єднати усіх патріотів України. Без радикалізму на межі з маргінесом, але й без ліберальної демагогії", - йдеться в повідомленні.

Він також повідомив про свої плани на майбутнє.

"З вищевказаних причин я разом зі моєю командою виходжу з Національно-визвольного руху "Правий сектор". Ми ініціюємо створення нового громадсько-політичного руху, установчий з'їзд якого планується на лютий. Працюємо зараз над його розбудовою, концепцією діяльності, програмовими засадами", - додав Д.Ярош.

Нагадаємо, 11 листопада Дмитро Ярош відмовився від повноважень провідника "Правого сектору".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
добряк Показати IP 28 Грудня 2015 11:50
правий сектор була эдина структура яка ментовско суддівсько чіновничьйому свавіллю,відповідала реальними радикальними діями,які звичайно не подобались чінушам,але мало підтримку і симпатію в народа,зараз організація переросла в щось незрозуміле і підкорюється невідомо кому,звичайно багато патріотів воює,але здається система перемолола організацію
Анатоль_ до добряк Показати IP 28 Грудня 2015 13:24
Це не серьйозно!
Анонім Показати IP 28 Грудня 2015 11:58
ЯРОШ ВИЙШОВ З «ПРАВОГО СЕКТОРА», или его оттуда "попросили"?
лучанин Показати IP 28 Грудня 2015 14:21
Ярош зізнався, що Правий сектор - це організація на основі "... радикалізму на межі з маргінесом". Тобто т.зв. революція гідності - це державний переворот здійснений радикало-маргіналами.
знесилений зневірою до лучанин Показати IP 28 Грудня 2015 17:15
Якщо поглянути на наше сьогоднішнє життя в широкому аспекті, то воно дійсно так і є. Чого добилися революцією і чи дійсно це була революція? Для мене тепер вже зрозуміло, що ні. Це був якраз переворот олігархічних кланів, які протистояли в конкуренції Януковичу і "сім"ї", а суспільству дуже ефективно подали це як революцію. Насправді, маємо в результаті: президента олігарха та його сумнівне оточення, уряд корупціонерів зі всіма збереженими старими схемами і той же прогнилий неефективний державний апарат, який працює в "сірому спектрі". Все це прийшло на крові і на ній же тримається через вигідну в першу чергу для них війну. Скажіть, що змінилося по суті? - Нічого. Тому це не можна вважати ніякою революцією, бо те, що відбулося, під це визначення не підходить - так... путч конкурентів і нової-старої мафії на основі жахливого соціального експерименту. Ось і все.
волинянин до знесилений зневірою Показати IP 28 Грудня 2015 21:44
хорошая мисля приходить опосля

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus