USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Яценюку - прем'єр-міністра, Кличку - віце-прем'єра, - пропозиція Януковича

25 Січня 2014 19:32
Віктор Янукович запропонував Яценюку посаду прем'єр-міністра, а Кличку дебати.

Про це йдеться на сайті президента.

Міністр юстиції України Олена Лукаш: "Задля забезпечення широкого громадського діалогу Президентом України викликано на публічні дебати Віталія Кличка, на які той надав свою згоду.

Також Президентом України запропоновано посаду Прем’єр-міністра України Арсенію Петровичу Яценюку. У разі згоди останнього зайняти пост Прем’єр-міністра України Президентом України буде прийнято рішення про відставку Уряду.

Посаду Віце-прем'єра з гуманітарних питань Президентом України запропоновано Віталію Кличку. Президент України переконаний, що спільна робота разом з опозицією допоможе державі об’єднатися і провести необхідні реформи для держави і суспільства. Президент України вкотре висловив жаль з приводу всіх трагічних випадків, поранень, жертв конфліктів останніх днів та наголосив на неприпустимості насильства. Ми засуджуємо всі радикальні сценарії та їхні наслідки. Переговори будуть продовжуватися за домовленістю сторін".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Остап Показати IP 25 Січня 2014 19:41
Ага щас тройка все кине і побіжить ПРАЦЮВАТИ :)))) работу работать не язиком мантиляти :))))
дідо Показати IP 25 Січня 2014 19:51
Тільки відставку Януковіча чекає народ.
бабо до дідо Показати IP 25 Січня 2014 20:19
Екстремісти на сайті!!!
знаю до бабо Показати IP 25 Січня 2014 20:39
Бабцю та він вже тут давно, ще до революції, він не небезпечний... не бійтеся
бабо до знаю Показати IP 25 Січня 2014 21:08
Поняла!:) А то думала, що то старого несе і несе...:) Дякую що заспокоїли, щиро!:)
Орест Показати IP 25 Січня 2014 20:51
Вітаємо нового українського прем"єра пана Яценюка!
ілля Показати IP 25 Січня 2014 20:52
а простий народ кричить а трійка собі посади вибирає цього тре абуло й чекати. А люди загинули за трьох дебілів .3 дебіли це сила
цей Показати IP 25 Січня 2014 20:59
проект давно був запущений цими трььома "лідерами",тільки Янукович тягнув час,щоб побільше балів набрати .Залишилось Тягнибока призначити Головою СБУ,Фаріон міністром освіти і науки,Іллєнка міністром МВС і перемога в 2015 році Януковичу гарантована.
Віра Показати IP 25 Січня 2014 21:14
Велика політика - це вміння домовлятись і знаходити компроміси! Янукович дуже багато налажав, але і те що зараз, треба мирно і по закону вирішувати, знайти точку дотику без силових засобів і без тої вакханалії, що роблять у Західних регіонах! Закони під вибори прийняти не дадуть - це вже факт, а у 2015-му, по закону, люди скажуть своє слово! Але погроми, Народні ради, дружини самооборони... ну це шлях в нікуди!!!
Ігор Показати IP 25 Січня 2014 21:30
Ура! Майдан переміг, майдан вистояв...посади для Яценюка і Кличка!
якщо Показати IP 25 Січня 2014 21:45
ці два "лідери"погодяться на запропоновані посади,(а сумніву в цьому немає),то Тягнибок входить в Історію як Лідер Майдану і опору.Боротьба тільки починається.
ВДВ Показати IP 25 Січня 2014 22:07
Походу Тягнибок в прольоті !Це ж пряма провокація від президента спрямована на розкол опозиціЇ -найвищому за рейтингом Кличку посада віце прем*єра ,2-му Яценюку -посада найвища(Прем*єр),а Тягнибока взагалі лишили поза увагою )) ,це все при тому що народ від трійки вимагав іти до останньго (перевибори президента і ВР) Якщо вони на цю пропозицію яника поведуться то лошари вони.
Толя Показати IP 26 Січня 2014 00:40
Такий розклад не влаштовує Бондаря, Шибу і Ко. Вони в прольоті, оскільки Яник призначить когось із ПР на Волинь)))
Лучанин Показати IP 26 Січня 2014 08:43
Невже ви думаєте що Яценєку дозволять сформувати новий уряд?А йти працєвати з Табачниками,Захарченеами,Арбузовими і іншими Яценєк погодиться.
иван Показати IP 26 Січня 2014 08:47
невже незрозуміло що люди не за посади 3-х и 4-тои пишли боротися : А повстали против банди и тюремной администрации : Хи ба серед цих мужних молодих людей яки вже небудуть рабами немае розумних-чесних и вирних Батькивщини майбутніх керивникив Украини : Скажем чесно е -це вони зробили все щом пишатися Украиною-им и треба молодим дати владу-скоро серед них ми побачим и Ернесто Че-Гевару- и Лютера-Кинга- Богдана Хмельницьго-Лаврина Капусту-Братив Бугунив-Боровця-Лемиша-Вячеслава Черновола-Василя Стуса -славних предкив ненишних героїв : А вчорашній день-коли Беркут пригнув крила и тикав зи всима обладунками-показав кинець банди упирив : Слава Украини-Героям Слава
патріот Показати IP 26 Січня 2014 11:15
Напьорсточнік знову хоче надурити. Бригада жулья придумала нову схему. Хочуть дочекатися кінця олімпіади,щоб Путін міг війська сюди ввести.Зараз Путін не введе бо буде бойкот Олімпіади
мама Показати IP 26 Січня 2014 11:24
це люди 2 місяці стояли на барикадах щоб жид яценюк сів у тепленьке кріселко а перед людьми спектакль розігрували просто жах ми тоді дійсно стадо баранів...... Ще порошенко під кінець майдану виліз а де він був до того,,,, чого варті їхні слова яка перемога і над чим і ким ? хто дасть компенсацію загиблим та буде думати за скалічених ця трійця сумніваюсь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus