USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Йде війна»: голлівудський актор звинуватив Росію в атаках на США

20 Вересня 2017 13:22
Відомий голлівудський актор Морган Фрімен знявся у відеоролику, в якому він звинуватив Росію в кібератаках на демократичні держави, а також у поширенні пропаганди.

Відповідну заяву він зробив у відеоролику, знятому у рамках проекту «Committee to Investigate Russia» (Комітет з розслідувань Росії). Крім того, актор закликав президента США Дональда Трампа визнати втручання в президентські вибори і "захистити демократію", повідомляє «Новое время».

"На нас напали. Йде війна", - говорить Фрімен на початку відео.

Фрімен каже, що президент РФ Володимир Путін вибрав "заклятого ворога", якими стали США. Актор також звинуватив Путіна в тому, що той використовує кіберзброю для боротьби з демократією в світі.

"Уявіть такий кіносценарій: колишній агент КДБ, розлючений тим, що його Батьківщина рухнула, замислив помсту ... Використовуючи соціальні медіа для поширення пропаганди і неправдивої інформації, він породжує у людей в демократичних суспільствах недовіру до їх ЗМІ, до їх політичних процесів і навіть до їх сусідів. І він виграє", - зазначив Фрімен.

Далі актор каже, що цей агент КДБ - Володимир Путін "і це не кіносценарій".

"Вільний світ потребує нашого лідерства. Протягом 241 року наша демократія була зразковим прикладом для всього світу. Ми зобов'язані тим громадянам, які боролися і вмирали, щоб захистити цю велику націю і врятувати демократію. Ми зобов'язані перед майбутнім поколінням боротися до кінця", - додав він.

Проект Committee to Investigate Russia був запущений 19 вересня. Метою проету було поінформувати громадян США про втручання Росії у справи США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кіндрат Панасович Показати IP 20 Вересня 2017 14:10
якого чорта цей лізе у брехливу політику? був актором то й залишайся.
124 Показати IP 20 Вересня 2017 15:18
де нафта там і інтерес америки,знайшли хімічну зброю де розбомбили краіну,а Югославія.Хочеться всім світом керувати,можна і подавитись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus