USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Є вказівка політсили», – Поліщук про депутатів, які не голосували за заступників

6 Квітня 2017 18:04
Попри власне бажання, представники партій «Свобода», БПП «Солідарність» та «Самопоміч» не голосували за призначення заступників міського голови, адже таким було розпорядження партій «зверху».

Про це виконувач обов'язків Луцького міського голови Ігор Поліщук розповів в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Під час сьогоднішнього сесійного засідання стало відомо, що заступниками міського голови стали начальник юридичного управління Луцької міськради Олександр Рачков, депутати міськради від РПЛ Констянтин Петрочук та член партії ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт. На посаду першого заступника міського голови депутати 32 голосами «за» підтримали кандидатуру Григорія Недопада.

Проте, фракції «Свобода» і «Самопоміч», попри те, що ставили найбільше запитань претендентам, від голосування утримались. А представники БПП «Солідарність» взагалі проігнорували сесію, на якій, зокрема, приймали важливе звернення до НКРЕКП щодо відміни абонплати за газ.
Пусті робочі місця депутатів Солідарності
Пусті робочі місця депутатів Солідарності
Такі дії виконувач обов'язків Луцького міського голови Ігор Поліщук назвав сліпим виконанням розпоряджень партій.

«Судячи з їхніх виступів на комісіях та запитань, які вони ставлять, я роблю висновок, що представники цих політсил не мають зауважень до кандидатур, запропонованих мною. Але є вказівка політсили з центру, яка переважає над власним баченням. Люди змушені підкоритися і голосувати, як цього вимагає політсила», - зазначив Ігор Поліщук та додав, що дійшло навіть до курйозів.

Зокрема, під час засідання комісії підприємництва її керівник та очільник фракції БПП «Солідарність» в міській раді Петро Нестерук, голосуючи за кандидатуру Григорія Пустовіта, спочатку підняв руку, голосуючи «за»: «Забував, що він з БПП, піднімав руку, а потім сам згадував, що не можна голосувати… Ми бачимо, яка внутрішня боротьба в людини, яка хоче підтримати, але згадує, що політсила заборонила йому це робити».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
поліщуку Показати IP 6 Квітня 2017 20:24
кожен має право голосувати так як хоче..
Анонім Показати IP 6 Квітня 2017 21:32
Там політсила - тут політсила. Не розумію в чому проблема?
Місцева жителька Показати IP 7 Квітня 2017 00:04
То підпільні казино мусора Стасіка Шайка може вже позакривають по всьому Луцьку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus