USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

ЄС затвердив санкції проти восьми росіян через Азов, – ЗМІ

15 Лютого 2019 18:10
Європейський Союз узгодив санкції щодо восьми громадян РФ через інцидент у Керченській протоці. Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на агентство Bloomberg, яке отримало інформацію джерела із зустрічі послів представників країн ЄС при центральних органах співдружності.

Джерело не повідомило імена осіб, щодо яких передбачається ввести санкції. Про обмежувальні заходи може бути оголошено на зустрічі міністрів закордонних справ країн ЄС 18 лютого в Брюсселі. При цьому імена людей, які потрапляють під санкції, у понеділок можуть не бути оприлюднені, так як підготовчі правові процедури на той час, можливо, не вдасться завершити.

ЄС не має наміру вводити санкції проти російських компаній у зв’язку з інцидентом у Керченській протоці, повідомило джерело агентства.

Як повідомлялося раніше, ЄС розглядає винятково персональні санкції по Азову. Раніше стало відомо, що Євросоюз і США наблизилися до узгодження нових санкцій проти Росії через її агресію в районі Азовського моря. Очікується, що заходи будуть обговорюватися на засіданні міністрів закордонних справ країн ЄС 18 лютого.

Нагадаємо, 25 листопада російський спецназ захопив два українських катери Бердянськ і Нікополь і буксир Яни Капу на підході до Керченської протоки. 24 українських моряки були заарештовані за звинуваченням у «незаконному перетині кордону РФ», троє з них отримали поранення. Незабаром захоплені моряки заявили слідству, що є військовополоненими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корiнний лучанин Показати IP 15 Лютого 2019 19:17
Пес "Мухтар" старшого змiни прикордонникiв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus