USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Єврокомісар пропонує прийняти Україну в ЄС

18 Березня 2014 10:33
Єврокомісар Штефан Фюле вважає, що у зв'язку з ситуацією в Україні ЄС може розглянути питання про розширення. З його слів, розширення ЄС на схід зможе стабілізувати ситуацію навколо України.

Про це він заявив в інтерв’ю Die Welt, повідомляє Espreso.tv з посиланням на Deutsche Welle.

"Якщо ми хочемо серйозно змінити ту частину Східної Європи, якої торкнулися нинішні події, ми маємо використовувати найсильніший інструмент політики, який є в ЄС, - це розширення. Воно має безпрецедентну ефективну і стабілізуючу силу", - заявив євро комісар Штефан Фюле.

Європейський комісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле і раніше заявляв, що після виконання Угоди про асоціацію ЄС має, відповідно до 49 Лісабонського договору про ЄС, надати Україні перспективу членства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Лучанин Показати IP 18 Березня 2014 10:52
А ти в українців спитав, чи хочуть вони ярмо ЄС?????????? В гарні казочки повірять тільки дибіли! Коли Україна буде розраховувати тільки на себе, тоді ми будемо дійсно незалежні! Чого нам мають вказувати що робити всякі Європи, Америки, Росії????????? Приклад - Белорусія!
андрій до Лучанин Показати IP 18 Березня 2014 11:53
Убогий ти!!!
Андрій76 до андрій Показати IP 18 Березня 2014 12:11
100%...Аби він хоч з півроку пожив в Європі, тоді міг би судити за ВСІХ УКРАЇНЦІВ...Так,звісно і в Європі зараз не"медом намазано",але якщо ти маєш постійну роботу і маєш зарплату не 100євро,як на Україні,а принаймні 1000, тоді ти не відчуваєш тривоги за завтрашній день і почуваєш себе ЛЮДИНОЮ,а не БИДЛОМ,як на Україні-де на одного"роботягу"(за 100євро зарплати в конверті) припадає три начальника і їбуть того "бідолагу" і в хвіст-і в гриву...
Лучанин до Андрій76 Показати IP 18 Березня 2014 12:18
Дурень думкою багатіє! Якщо ти отримуєш 100євро, то значить на більше не здатен!!!!!!!!!! Покупляють дипломи і хочуть директорську зарплату!!!!!!!! Щоб відчувати себе людиною, треба нею бути! А якщо ти бидло, то і в Європі ним залишишся!!!!!!!!!!
Лучанин до андрій Показати IP 18 Березня 2014 12:13
Це ти на себе в дзеркало дивишся?
Дякуємо ЄС Показати IP 18 Березня 2014 11:26
якби не ЄС та США танки фашиста Путлєра були б уже в Луцьку
Анонім до Дякуємо ЄС Показати IP 18 Березня 2014 11:46
ага ну прям..... твої жовторотики жиди..... хоч би один до Криму поїхав... та захистив неньку Україну...розбіглися...хто куди.. золото скіфів і ура до Америки...думає..що спасе..обама неньку...нічим не кращі попередників... тільки чкурнуть за океан...а ти ..твої діти і твої онуи креити ЕС будуть платити
Не дякую до Дякуємо ЄС Показати IP 18 Березня 2014 12:20
Якби не ЄС, Крим би залишився в Україні!!!!!!!!
Жозе Показати IP 18 Березня 2014 12:07
...Тільки щось Франція і Німеччина хохляндії в себе бачити не хочуть!
Мануель до Жозе Показати IP 18 Березня 2014 12:37
А воно їм тра, щоб в них по вулицях Тягнибоки, Яроши з "Білими" бігали?!:)
крымчак Показати IP 18 Березня 2014 12:23
Ну что хохлы – просрали Крым?
Бандера с улыбкой до крымчак Показати IP 18 Березня 2014 12:47
забирай, Расея, все что Украине и так не нужно. Был бы он нужен - хрен бы кто отдал. А так в составе "победоносной" Расеи появился еще один воняющий, гниющий и распадающийся район. Не, не район, гАберния
Ганьба до Бандера с улыбкой Показати IP 18 Березня 2014 15:40
Слідкуй за мовою, бо саме через таких як ти - Україна розвалюється!!! Крим ніколи не був - " воняющий, гниющий и распадающийся район". Потрібно мати повагу да наших ледей та землі.
крым до крымчак Показати IP 18 Березня 2014 12:48
да они скоро и свою волынь пр***срут
Путин с дыркой во лб до крым Показати IP 18 Березня 2014 12:53
ты тролль че шастаешь по чужим сайтам? парашинские уже закончились?
крым до Путин с дыркой во лб Показати IP 18 Березня 2014 12:56
крым звят, идем дальше. ждите
Я Показати IP 18 Березня 2014 13:13
Не хохли, а українці, не хохляндія, а Україна - не гавкати, а говорити навчіться вже нарешті. Не українці просрали Крим, а бездарна продажна влада, яка в основному, на протязі 20 років, складалась з ставленників Росії, а вам все спокою не дає, що люди не витримали знущань і повстали нарешті проти цієї влади, злорадієте, що знову нічого не вийшло, бо психічно хворий диктатор-окупант проти беззбройної, позаблокової, мирної країни ввів свої війська і купу диверсантів? Ну злорадійте, хоч захлиніться. На відміну від дебілів без роду, без коріння без батьківщини, які зараз істерично захлинаються "рассєя, рассєя" в Україні були, є і завжди будуть люди з гідністю і розумом, які не зречуться ні своєї батьківщини, ні мови, ні культури, ні історії. Люблю свою батьківщину і мову, розмовляю і розмовлятиму цією мову завжди,і глибоко "по барабану", що дефективних це "ущемляєт", Як би і що надалі не склалось, навіть якщо Путін припреться і переробить Драмтеатр в Луцьку під свою резединцію, а Яценюк з Турчиновим йому дорогу квітами усиплють, українці залишаться українцями, а манкурти, як були манкуртами так і будуть завжди і скрізь.
богик Показати IP 18 Березня 2014 13:45
3 млн.украинцев работает в России - вот и весь ваш патриотизм...
ветер до богик Показати IP 18 Березня 2014 13:48
10 млн росиян на заработках в європе. вот и весь ваш пафос
Луцьк до ветер Показати IP 18 Березня 2014 15:21
росіяни з України?
Z Показати IP 18 Березня 2014 14:03
Ти особисто їх рахував? Ну працюють в Россії, ще багато по інших країнах працюють, то й що, патріотизм тут до чого? Працюють же, а не позакривавши морди бігають з автоматами по чужих країнах, як русскія, і непогані зароблені гроші в свою країну везуть - тут будинки купують, квартири , меблі, техніку, дітей вчать , батьків утримують - поганого і антипатріотичного в цьому що ? А мільйони і в Україні працюють, і не зважаючи на антилюдські закони і порядки не втратили людської подоби, не спились, не скололись, не оскотинились, знають, що таке честь і совість, як приклад - робота медиків під час Майдану, наші військові в Криму, звичайні люди, які несли на майдан харчі, одяг ліки з своїх зовсім невеликих статків - що завидно так, що не всі такою мерзотою виявились, яка вам звична і рідна?
Анонім до Z Показати IP 18 Березня 2014 16:09
Які це мільйони працюють в Україні??? Тут свої без роботи сидять!!!!!!! А на рахунок зароблених грошей, вони з них податки платять? І якщо щось кпують, то для себе, а не для держави!!!!!!!!!! І не погано живуть на Заході! Просто завжди хочеться більше, ніж в сусіда!!!!! Українська жаба!
Z до Анонім Показати IP 18 Березня 2014 17:36
"Мільйони в Україні працюють" це, уяви, якраз "свої" і є, тобто мільйони українців, які живуть в Україні, чи тобі навіть в голові таке не вкладається? "Сидять без роботи" такі, як ти, а хто хоче працювати, то працюватиме і мільйони працюють і не скиглять. "І не погано живуть на Заході! Просто завжди хочеться більше, ніж в сусіда!!!!! " Взагалі незрозумілий цей "вопль души" - чи так вже сильно "українська жаба" замучила, що хоч якісь проблиски логіки відключились? Ті що працюють за кордоном , звичайно купують для себе, але в Україні, і за навчання дітей платять в українських вузах, і за лікування в українських лікарнях і т. д. Щось сильно сумніви беруть, що особисто ти платиш ті податки, або платиш багато, сто відсотків сидиш на соц.пільзі.
Лучанин до Z Показати IP 18 Березня 2014 18:17
То ти пиши, шоб зрозуміло було всім, а не сам з собою розмовляєш!!!!!!!!!!!!!!!!
Z до Лучанин Показати IP 19 Березня 2014 14:49
У всіх же різний рівень розвитку, на жаль, тому "догодити" всім не можливо. Що в моїх словах складного і незрозумілого - не зрозуміло, без тавтологіїї, на жаль, ніяк. Знайди собі співрозмовника до вподоби і не зважай на того, хто, як тобі здається, розмовляє сам з собою, які проблеми?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus