USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Європарламент позбавив Ле Пен депутатського імунітету

15 Червня 2017 18:11
У Страсбурзі на пленарній сесії Європарламенту зняли парламентський імунітет з лідера французької ультраправої партії «Національний фронт» Марін Ле Пен.

Про це інформує Кореспондент.

Тим самим євродепутати відповіли на вимогу французьких суддів, які підозрюють Ле Пен у тому, що вона призначала співробітників своєї партії парламентськими помічниками і виплачувала їм зарплати з бюджету Європарламенту, хоча ці люди фактично не виконували роботи по лінії Європейського парламенту.

Раніше Ле Пен, посилаючись на свій депутатський імунітет, ігнорувала повістки французьких правоохоронних органів з'явитися на допит.

Як повідомлялося, комітет Європарламенту з юридичних питань переважною більшістю голосів проголосував за позбавлення недоторканності Марін Ле Пен.

Раніше в штаб-квартирі «Національного фронту» пройшли обшуки у справі про нецільове використання коштів Євросоюзу. Був затриманий голова передвиборного штабу Ле Пен і її охоронець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Боцман Показати IP 15 Червня 2017 18:36
Хаха, пуйловська підстилка починає відгрібати !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus