USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Парижі протестували проти проросійського кандидата в президенти Марін Ле Пен

17 Квітня 2017 10:04
Під час акції протесту проти проросійського кандидата в президенти Франції від Національного фронту Марін Ле Пен у Парижі відбулися масові зіткнення протестуючих з поліцією, повідомляє Новое время з посиланням на Le Parisien.

За інформацією видання, в акції протесту, яка пройшла на північному сході Парижа, взяли участь близько 400 осіб. Під час мітингу демонстранти вигукували гасла про боротьбу з фашизмом та солідарності з біженцями.
Нагадаємо, раніше у французькому місті Бордо більше 1 тис. людей вийшли з акцією протесту проти мітингу, на якому виступала Ле Пен.

Нагадаємо, Ле Пен відома тим, що вона рішуче підтримує політику Путіна. В той час, як більшість основних політичних груп в ЄС засудили Росію у зв'язку з конфліктом в Україні, Ле Пен заявила, що ЄС спровокував кризу, загрожуючи інтересам Росії.

Зв'язки Ле Пен з Москвою є об'єктом пильної уваги. Її партія взяла кредит в 9 млн євро у московського банку в 2014 році, а високопоставлені представники Національного фронту часто бували у Москві.

Як повідомлялося, на початку 2017 року Марін Ле Пен назвала антиросійські санкції «абсолютно безглуздими». В разі своєї перемоги на виборах глави держави Ле Пен пообіцяла визнати Крим частиною Росії, оскільки не вважає анексію Криму Росією незаконною.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ігор Показати IP 17 Квітня 2017 20:11
путлерівська про*титутка, цікаво скільки раз с*са*а за кредит
корінний лучанин до Ігор Показати IP 17 Квітня 2017 21:10
Ось типовий представник цвіту нації.
Ігор до корінний лучанин Показати IP 18 Квітня 2017 22:16
а ти тоже до путлера рвеся??? весь світ кричить ху*ло і тільки марін ле пен і корінний лучанин. путін

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus