USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із фракції «Батьківщина» виключили трьох депутатів облради

8 Вересня 2016 16:34
Трьох депутатів виключили з фракції партії «Батьківщина» у Волинській обласній раді.

Про це стало відомо під час 7-ї позачергової сесії Волинської облради.

Як зазначив голова фракції «ВО «Батьківщина» в обласній раді, депутат Василь Столяр, сьогодні, 8 вересня, під час засідання члени фракції «Батьківщина» виключили зі свого складу трьох депутатів: Валентину Касарду, Людмилу Кирду та Сергія Слабенка.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що з волинської «Батьківщини» виключили депутатів, які голосували за створення КП «Волиньприродресурс». Зокрема, під час засідання бюро Волинської обласної організації ВО «Батьківщина», яке відбулося 12 серпня 2016 року, на пропозицію голови Олега Кіндера з лав партії виключили депутатів облради Ігоря Леха та Андрія Турака.

Разом з тим, раніше йшлося, що керівника волинської «Батьківщини» Олега Кіндера можуть виключити з «Батьківщини» за міжнародний скандал у Ковелі. Так, той факт, що він видав дозвіл на розташування цирку на місці масового розстрілу євреїв під час війни, викликав міжнародний резонанс. Раніше в коментарі ІА Волинські Новини депутат Василь Столяр повідомив, що «одразу після канікул члени фракції «ВО «Батьківщина» в обласній раді направлять звернення до Юлії Тимошенко, щоб виключити не лише Кіндера, а й тих, хто розділяє його антисемітську позицію, з лав партії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Кікімора Показати IP 8 Вересня 2016 16:44
Маріонетки нещасні, нічого постійного в них немає, одна вигода, як і в місті, попролазили через Батьківщину в депутати, аби до корита, в місті бунди і т.д., і навіщо за таких голосують.
нхя не смішно Показати IP 8 Вересня 2016 16:46
касарду, кирду і п...ду.
до Показати IP 8 Вересня 2016 17:09
Так спеціально підставляють такі, як "му-му"- Олійник в києві, на що Юліна безпека дивиться, нашинкували партію всякою дрянню, списки партійні створили за гроші, а тепер хочуть, щоб порядок був. Да бунда, артур, оленка-ціла радниця (незнаю, що воно може нарадати), ще там одна оленка бігає, теж зміської. Коли столяр був БЮТівце інші.пора створювати по іншому партію.
БЮТ Показати IP 8 Вересня 2016 17:59
Чому розплетена коса,а на очах бринить сльоза...Столяр був в Батьківщині...Хто там ще не був-шикуйсь,струнко.Лузери...
Вона Показати IP 8 Вересня 2016 18:45
Довів Кіндер партію БЮТ до розвалу!!!
Аяай до Вона Показати IP 9 Вересня 2016 23:00
Довів Пустовіт
Латковский В Показати IP 8 Вересня 2016 21:25
Столяра потрібно відправити в нарко диспансер , він хронічний алкоголік- наркоман потрібно заборонити відвідувати обласну Волинську раду.В якій партії може перебувати хвора людина яка вживає тяжкі наркотики , де нац поліція, служба безпеки Волині - чому його ще не арестували, я думаю новий прокурор Волині займеться цим злодюгою.
вова Показати IP 8 Вересня 2016 23:10
І цейко юрчик там був
саня Показати IP 9 Вересня 2016 22:59
І сміх, і гріх..вася столяр которий самозванець в "Батьківщині" взявся керувати фракцією, його вигнали з партії поганою мітлою, випадкова людина. потрапив завдяки пустовіту, всіі його бочини вилазять наверх. Хтось дуже зацікавлений паскудити "батьківщинівців" - цому на цьому сайті найбільше?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus