USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З президентської гонки вибув ще один кандидат

10 Травня 2014 21:02
Кандидат у президенти Зорян Шкіряк заявив про зняття своєї кандидатури з виборів.

Про це сам Шкіряк заявив у своєму виступі в ході теледебатів на Першому національному, - повідомляє «Українська правда».

"Сьогодні я заявляю про те, що припиняю участь у президентській кампанії і прошу у бюлетнях моє прізвище не враховувати", - зазначив Шкіряк.

Однак, за його словами, подати відповідний документ для зняття своєї кандидатури з виборів він не встиг.

Він подякував тим, хто його "підтримував і критикував" та зазначив, що лишається у політиці і готовий "допомагати прем'єр-міністру, майбутньому президенту, владі, якщо мої знання і досвід стануть в нагоді".

"Зараз я знову відправлюсь на Схід України, але вже як громадський діяч", - підсумував Шкіряк.

Як відомо, вибори президента заплановані на 25 травня.

Для участі у них від початку зареєструвалися 23 кандидати, але на початку травня Центрвиборчком зняв з реєстрації кандидатів Наталію Королевську та Олега Царьова. Царьов просив ЦВК зняти його з реєстрації кандидатом у президенти та заявляв, що ці вибори, призначені "недійсною київською владою, будуть фактично підтвердженням її легітимності".

Королевська також просила ЦВК зняти її з реєстрації кандидатом у президенти, оскільки "потрібна народу на південному сході країни" та "хоче бути ближче до нього".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОНО Показати IP 11 Травня 2014 06:35
отакі наші політики одна імітація діяльності і злодійство

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus