USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тягнибок іде в президенти і не виключає домовленостей із Ярошем

29 Березня 2014 16:19
Партія «Свобода» висунула Олега Тягнибока кандидатом на президенські вибори, - повідомляє Espreso.tv.

За його кандидатуру проголосували 568 делегатів, проти –«0», утрималися – «0».

Уповноваженим представником кандидата в президенти з’їзд призначив юриста обласної організації «Свободи» Максима Запаскіна.

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок не виключає домовленості на президентських виборах з "Правим сектором". Про це він сказав на брифінгу журналістам, - повідомляє УНН.

"Щодо можливих домовленостей, можливих координацій дій, я думаю, що це є абсолютно реально. В процесі виборчої кампанії воно все буде притиратися один до одного, все буде ставати на свої місця", - наголосив він.

На уточнення журналістів, чи можуть бути домовленості з "Правим сектором" Дмитра Яроша, Тягнибок відповів: "В тому числі ми не виключаємо, що можуть бути відповідні домовленості і з іншою націоналістичною політичною силою. До речі, появу якої ми позитивно сприймаємо".

Заначимо, Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» висунуло кандидатом на пост президента України Юлію Тимошенко. Колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко подала до Центральної виборчої комісії документи на реєстрацію кандидатом в Президенти України на дострокових виборах 25 травня

Нагадаємо, лідер партії УДАР Віталій Кличко не балотуватиметься у президенти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
впевнений Показати IP 29 Березня 2014 18:46
Тягнибок навіть за рахунок електорату Яроша матиме 2- 3 відсотки голосів. Партія "показала" себе в революцію, а Тягнибок - особливо! Політична сила не має ніякої перспективи. Тимчасове збіговисько блатних і жебраків. За рік-два добра половина з них годуватиме вошей у вязницях.
адам Показати IP 30 Березня 2014 02:55
"Свобода" - це не та партія про яку вони пишуть у своєму статуті. Вони його не дотримуються і таке враження, що навіть і не читали його. Дволикі. На майдані в рупор говорили одне а робили наоборот. Ховались за спинами простих людей. Під пулі посилали також простих,самі не їхали...(одиниці - решта розбігалась) І гроші з урни забирали собі, хлопцям не давали нічого.(це точно!) Одним словом - це брехуни! Якби Степан Бандера був живий, то перших повісив би їх.....!!!!! Ну а правий сектор - той мови немає....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus