USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За Януковича-президента проголосував би кожен четвертий українець? ОПИТУВАННЯ

31 Грудня 2013 08:01
Кожен четвертий українець готовий проголосувати на виборах Президента за Віктора Януковича. Про це говорять дані компанії Research & Branding
Group, яка провела дослідження громадської думки жителів України щодо їх оцінки поточної ситуації в країні, - пишуть Українські новини. Якби вибори глави держави проводилися зараз, то лідерство залишилося б за нинішнім Президентом Віктором Януковичем. За нього віддали б свої голоси 25% громадян. Друге місце посів би лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, якого підтримують 14% виборців. При цьому Юлія Тимошенко і Петро Порошенко можуть розраховувати на підтримку 8% , Арсеній Яценюк - 5% громадян.
Замикають рейтинг лідер ВО " Свобода" Олег Тягнибок та керівник КПУ Петро Симоненко - за них готові проголосувати по 4% виборців.
Як зазначають в кампанії Research & Branding Group, збір інформації проводився методом особистого інтерв'ю в 24-х областях України, АР Крим, містах Київ і Севастополь.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
БОГДАН Показати IP 31 Грудня 2013 10:43
Євромайдан,відмова Януковича ,нехай і у вигляді=паузи=,підписувати згубну Угоду про Асоціацію з ЄС,злісні хуліганські витівки опозиціонерів в Києві та в регіонах держави,побиття та покалічення агресивними радикалами від опозиції представників органів правопорядку,несподівано(а можливо і закономірно!), підняли рейтинг президента Януковича до 25%,при цьому опустили рейтинг Тимошенко,Яценюка та Тягнибока.
Анатолий до БОГДАН Показати IP 31 Грудня 2013 11:20
БОГДАН, есть не такие "красивые" данные опросов общественного мнения. Исследования, проведенные в то же время социологической группой "Рейтинг" и Центром социологических исследований "Социс", дают другие результаты. За В. Януковича проголосовали бы около 20% опрошенных, второе место за Ю. Тимошенко, за которую готовы проголосовать около 17%, далее В. Кличко - около 16%, П. Порошенко - 5,7%, П. Симоненко - 4,5%, О. Тягнибок - 3,9%. Сказывается отношение сторонника Януковича Евгения Копатько к Тимошенко. Можете, конечно, потешить себя мыслями о росте рейтинга Януковича (вспомните, кто по пословице "думкою богатіє"), но не забывайте, что рейтинг Януковича достигал 60%, и даже 25% назвать ростом, при всём желании, трудно.
це Показати IP 31 Грудня 2013 11:11
25% даунів,які живуть на півдні і сході України і які потім знову вити будуть від Януковичувого покращення.
Ой-Ой Показати IP 31 Грудня 2013 11:41
Як страшно!. По-перше вибори ще не почались, бо під час кампанії люди думають не так, як в "мирний час". По-друге, не з'явився лідер, який би для більшості виглядав би кращим порівняно з Януковичем. По-третє, 14+8+5+4 = 31
Віталій Показати IP 31 Грудня 2013 12:43
В мене ніхто не питав. Напевно вони порахували лише схід України.
БОГДАН Показати IP 31 Грудня 2013 13:15
НЕ чекав ,що дана публікація і мій коментар викличуть таку бурю емоцій. Пану Анатолію,хочу пояснити,що соц.опитування групи=Рейтинг= та=Социс= проводились з початку та до середини грудня п.р.,тобто до Московських угод, та в пік популярності Майдану,після чого ситуація значно змінилась в країні.Це визнають всі політологи.Не вистачало лише останніх соц.опитувань-і ось вони надійшли. Особисто мене вразили навіть не самі рейтинги,скільки їх тенденції .Порошенко обійшов Яценюка,рейтинг останнього,як і рейтинг Тягнибока, в п*ять разів нижчий від Януковича,це надто великий розрив і свідчить про те,що рейтинги цих політиків обвалились.Звичайно, потрібно дочекатись наступних соц.опитувань групи =Рейтинг=та =Социс= ,але тенденції ,думаю, не зміняться ,і цифри не будуть кардинально іншими. І ще один цікавий момент, згідно цих же соц.досліджень 47% українців позитивно розцінює Московські домовленості ,(не сприймає їх лише 25%).,цифри теж вражаючі!.
Ой-Ой Показати IP 31 Грудня 2013 13:23
Богдане! Та не обіжайся!
богдан 2 до Ой-Ой Показати IP 31 Грудня 2013 13:45
"Research & Branding Group — українська неурядова компанія маркетингових і соціологічних досліджень. Співпрацює з Партією регіонів протягом кількох останніх виборів.[1][2][3]." -про що мова?
БОГДАН Показати IP 31 Грудня 2013 15:38
Якщо соціологічна компанія співпрацює з опозицією- то їй 100%можно довіряти,якщо з ПР-ні,дивна логіка.Як на мене, опозиція та PR -структури,які з нею співпрацюють,теж останнім часом добре навчились брехати..В мене ,зокрема, є певні сумніви,чи вміють в опозиції рахувати.Виходить в КИЄВІ на мітинг 10 тис.чол-говорять,що вийшли десятки тисяч ,якщо виходить 50-100 тис-кричать про мільйон мітингувальників.УЛуцьку виходить останнім часом на мітинг 150- 200 чол(це легко порахувати), разом з тими ,хто прийшов з дітьми до ялинки,-брешуть про тисячу.Ще раз повторюю,дочекаємось соц.опитувань від опозиції,тієї ж Бекешкіної.
Тартак Показати IP 31 Грудня 2013 16:08
Голосування за Януковича мабуть проводилось на Півдні та Сході України.
Богдане Показати IP 31 Грудня 2013 16:17
Рейтинг покажуть вибори,а зараз нема чого шантажувати людей своїм Януковичем.Ми всі вже натішились його "покращенням",останнє про знижку ціни нагаз,але не для нас,Злидарі олігархи немають чим платити,то знижка конче їм потрібна і Янукович тут як тут,бо хто ж підкине і витягне на другу каденцію,звичайно що не роботяги.А все що він наробив за три роки ми пам"ятаємо і віддячимо виборами.Так що все попереду,а не сьогодні в цифрах проплачених Центрів дослідження.
лучанин Показати IP 31 Грудня 2013 16:26
Можна любити чи не любити В.Ф.Януковича, але сьогодні він реально самий найсильніший і самий найкращий кадидат в Президенти. Без будь-якого адмінресурсу. Так само, при всій моїй особистій неповазі, Клімчук сьогодні - найідеальніший керівник Волині. Що зробиш, такі реалії.
lutchanka до лучанин Показати IP 1 Січня 2014 23:37
Є приказка:"Кто пьян накануне - тот празднику рад". Судячи з вашого коментаря - ви вже зустріли Новий рік.
Можна любити чи не л Показати IP 31 Грудня 2013 23:36
але Янукович-НАШ президент і з 2015 року. ТАКЪ!!!!!
Лучанка до Можна любити чи не л Показати IP 23 Січня 2014 17:38
Судячи, з того як швидко яник все здає раші, то в 15-ому році путін наш президент. Читаю коментарі про любов до януковича, таке відчуття, що пишуть або недалекі, відсталі, або не Українці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus