USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95

За які «досягнення» губернатор Волині – третій у РЕЙТИНГУ. З кінця

27 Вересня 2013 10:04
Волинська область посіла 25-е місце, продемонструвавши відставання в інвестиційно-нноваційній діяльності, житлово-комунальному господарстві, захисті прав дітей і за показником рівня злочинності.

Так, Кабінет Міністрів склав рейтинг регіонів України. У п'ятірку найгірших регіонів України за підсумками роботи в першому півріччі увійшли Закарпаття, Херсонщина, Волинь, Львівщина та Сумщина, повідомляє Gazeta.ua.

Як стає зрозуміло з документа, ефективність керівників регіонів оцінювалася за вісьмома критеріями соціально-економічного розвитку.

Так, найгірші оцінки в рейтингу отримав губернатор Сумської області Юрій Чмирь. Область посіла 27-е місце за провал в таких напрямках, як державні фінанси, розвиток споживчого ринку, а також ринку праці. Друге місце з кінця зайняв губернатор Львівщини Віктор Шемчук, який «забезпечив» відставання регіону за економічними показниками.

Волинська область посіла 25-е місце, продемонструвавши відставання в інвестиційно-нноваційній діяльності, житлово-комунальному господарстві, захисті прав дітей і за показником рівня злочинності. Херсонщина опинилася на 24-ому місці за провал в інвестиційній діяльності, захисті прав дітей, ЖКГ, споживчому ринку і тощо.

23-е місце дісталося Закарпатській області, яка показала незадовільні результати за показниками рівня злочинності, щодо захисту прав дітей, розвитку споживчого ринку.

У той же час, лідерами щодо соціально-економічного розвитку за перше півріччя 2013 року стали: Київ - 1-е місце, Севастополь - 2-е місце Крим - 3-е місце, Рівненська область - 4-е місце, Київська область - 5-е місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
лучани Показати IP 27 Вересня 2013 10:20
Ганьба... За те скільки показухи на ВТБ та Аверсі.
1 до лучани Показати IP 27 Вересня 2013 10:47
В пятерку худших регионов Украины по итогам работы в первом полугодии вошли Закарпатье, Херсонщина, Волынь, Львовщина и Сумщина. Об этом свидетельствует сведенный рейтинг, составленный Кабинетом Министров, которым располагают "Комментарии".
лучани до лучани Показати IP 27 Вересня 2013 11:41
http://podrobnosti.ua/power/2013/09/26/932483.html
так Показати IP 27 Вересня 2013 10:28
за те,що "розбудував" рідну Волинь.
Корінний лучанин Показати IP 27 Вересня 2013 10:30
Ці рейтинги якась ТУФТА! Нещодавно Волинь була десь посередині, тернопільщина далеко позаду. Проходить трішки часу, тернопільщина та рівненщина ТАК РВОНУЛИ ВПЕРЕД, ЩО АЖ СТРАШНО СТАЛО! За рахунок ЧОГО? А львівщина зі своїмм страшним станом доріг!! Згадайте дорогу ЛЬВІВ-ЛУЦЬК!!! Мало не покажеться! Якщо вже так хочеться в рейтинги ПОГРАТИСЬ, то беріть підсумки за РІК, аге за місяць! Підготовка до опалюваьного сезону ще покаже, хто як спрацював! Ще все попереду! А цьогорічна сніжна зима і проблеми створені в Києві, бачу підняли суттєво рейтинг Києва!!! в Києві
Александр Показати IP 27 Вересня 2013 10:35
Во-первых, жти рейтинги действительно туфта. Во-иторых, ВН, ну для объективности давайте опубликуем и вот этот рейтинг, а? http://comments.ua/money/424426-spad-promproizvodstva-rekordniy.html
Волинянин Показати IP 27 Вересня 2013 10:52
Як формуються рейтинги-давно всім відомо.То Піднатужиться Клімчук-дивись і він в числі перших,попрацюють конкуренти і Волинь вже остання. Хоча реальний рейтинг голови ОДА-це рівень життя волинян.А який цей рівень волиняни знають(найнижча зарплата,безробіт-тя) Досвід останніх років показав,що Клімчука звільняли коли, за його словами, на Волині все було о"кей. Настав час волинянам поставити дійсний рейтинг Клімчуку,дивись і гарант прислухається!
Корінний лучанин до Волинянин Показати IP 27 Вересня 2013 11:11
Цікаво, що як тільки Клімчук піднатужується,то то чомусь починають репетувати: "АТУ- ЙОГО- АТУ". Просто помітив таке явище. Я його не відбілюю, але все ж таки ,любий керівник добрим для всіх бути не може-це НОНСЕНС! БО БУДЕ БАРДАК! ЗГАДАЙТЕ БОНДАРЯ!
Амєлія Показати IP 27 Вересня 2013 11:11
Красиво говорити -це не мішки носити.Нарешті показали справжню роботу ОДА.
Бельбас Показати IP 27 Вересня 2013 11:58
Кажуть, що на Волині влада бреше більше ніж "совети". У всіх галузях економіки та суспільного життя процвітають приписки, окозамилювання та відверте хабарництво. І при цьому скрізь проявляється зневага до простих людей.
Александр до Бельбас Показати IP 27 Вересня 2013 12:04
"Кажуть", что народ хочет обратно к "советам", где не было приписок, очковтирательства и открытого взятничества (ну хоть скрытое было?, хоть чуть-чуть?)А как проявлялось уважение к простым людям - не описать словами!
Корінний лучанин до Александр Показати IP 27 Вересня 2013 12:13
МОЛОДЕЦЬ!!! Люди швидко забувають, що БУЛО.
спостережливий Показати IP 27 Вересня 2013 13:08
ШАН.Борис Петрович.Треба контролювати інформацію що йде наверх її візують заступники.Необхідно негайно-звільнити за недоліки в роботі. А що скаже облстатуправління-фільтруйте базар
народу Показати IP 28 Вересня 2013 15:04
Він в Комі.
українець Показати IP 29 Вересня 2013 17:27
А на що краще хотіли надіятись коли сам голова і його всі сподвижники всю сваю роботу поставили під себе. Вони й збудували "Нову Волинь " для себе. В такій державі не йдуть добровільно у відставку, ще не все нахапали. Регіонали зійдуть з політичної арени, не довго чекати, кудиж переметнеться "губернатор" з своїм закадичним апаратом?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus