USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Засилля зовнішньої реклами на Волині: щоб впізнавали

17 Жовтня 2014 18:38
Чимало громадських активістів не раз зауважують, що кошти, витрачені на зовнішню рекламу, варто було б спрямувати на забезпечення військових. Мовляв, це - папірці за які заплачені шалені гроші.

Нагадаємо, під час передвиборчої президентської кампанії Юлія Тимошенко заявила про те, що вона відмовляється від зовнішньої реклами і перераховує кошти з виборчого фонду на рахунки Благодійного фонду «Рух Опору». Завданнями фонду мали бути: допомога Збройним силам України, виконання завдань, паралельно з волинськими прикордонниками. Та після поразки на виборах про цей «Рух Опору» вже ніхто засобах масової інформації практично не згадував.

Натомість, нинішня передвиборча кампанія вражає кількістю грошей, витрачених на зовнішню рекламу. Зокрема й згаданою політсилою. Білборди, величезні брандмауери щохвилини нагадують краянам про те, що грядуть вибори. Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини свого часу інформувало, що життя одного солдата можуть врятувати 2 білборди. Відтак, політична агітація зараз займає приблизно 80% усіх рекламних площин. Лише в Луцьку, згідно з приблизними підрахунками ГО «Бойкот», на зовнішню рекламу витратили більше 2 мільйонів гривень.

ВО «Батьківщина» цього разу, каже очільник обласного осередку Григорій Пустовіт, вирішила грати «за правилами».

«Вибори можна порівняти з видом спорту. Умовно, до прикладу, - з боксом. Якщо бокс, то в боксі є правила. Якщо вибори, то і на виборах теж є правила. На виборах є зовнішня реклама, є елементи реклами в ЗМІ, є зустрічі з виборцями. Це складові, щоб довести до виборців, що людина чи партія йде на вибори, під якими основними гаслами. Це і впізнаваність учасників виборчих перегонів, бо люди повинні знати програми, позиції, повинні знати, кого вони обирають», - пояснює він.

Варто зазначити, що вибори в такий складний час ця політсила вважає «недоречними».

А ось щодо попередніх заяв про «Рух Опору», то останній, виявляється, діє, хоч ніхто з опонентів Тимошенко під час президентських виборів його не підтримав. Принаймні так переконують у ВО «Батьківщина». Мовляв, на Сході нині воюють аж два батальйони – «Батьківщина» і «Рух Опору». Ба, більше, на їх забезпечення, згідно з попередніми підрахунками, витратили більше 306 мільйонів гривень.

Тим часом, очільник Луганського обласного осередку, колишня виконувач обов’язків голови Луганської ОДА Ірина Верігіна вважає, що кошти, витрачені на будівництво «Стіни» між Росією та Україною варто було б спрямувати на АТО. Адже збудувати Стіну на тих ділянках кордону, які контролюють бойовики, - неможливо. Та й це не захистить від ГРАДів чи танків. Відтак, в кризовий для країни час, коли вибори і будівництво «Стіни» є «недоречними», у «Батьківщини» вистачає грошей і на численну зовнішню рекламу і на власні батальйони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Нормальний Показати IP 17 Жовтня 2014 19:30
Юлька - брехуха!!! Все у бютівській рекламі.
може і не до Нормальний Показати IP 17 Жовтня 2014 20:07
Згідний, хоч Веригіну поважаю.Та і багатьох її однопартійців
Луганчанин до може і не Показати IP 18 Жовтня 2014 09:12
Ворюга твоя Веригина - и гуманитарку продавала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus