USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Завтра Євромайдан піде на Кабмін

26 Листопада 2013 23:35
Мітингувальників закликають збиратися біля будинку уряду в Києві завтра о 9-ій годині. Інформацію розповсюдили представники опозиційної партії «Батьківщина».
«Ми з вами прийняли рішення, що цей Кабінет Міністрів зрадників не буде керувати Україною. Вони завтра збираються на своє засідання і я прошу всіх вас прийти на Грушевського о 9-ій годині», – оприлюднив заяву Олександра Турчинова канал ТВІ.
Він нагадав попереднє рішення учасників Євромайдану, «відповідно до якого ми повинні були зібрати позачергову сесію Верховної Ради 27 листопада, щоб ухвалити закони, на яких наполягає ЄС». «Але спікер Рибак озвучив рішення Януковича, що збирати Верховну Раду недоцільно», – констатував політик.
Олександр Турчинов наголосив, що після цього Верховна Рада «приречена до дострокового розпуску».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus