USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З'ясування стосунків з Новинським може обернутися проти України

10 Грудня 2016 13:16
Релігійна тема у справі нардепа Вадима Новинського може обернутися проти України.

Таку думку озвучив директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала у коментарі Gazeta.ua.

"Усі дії щодо Новинського мають характер публічного з'ясування стосунків. Замість того щоб висовувати звинувачення у державній зраді, у сприянні узурпації влади Януковичем, корупційних діях, наші прокурори залізли в дуже небезпечну сферу - релігійну. Залежно від захисту Новинського, це може мати для нас дуже неприємні наслідки", - вважає Бала.

При цьому зняття недоторканності та можливість проводити слідчі дії не гарантують обвинувального рішення суду, зазначив експерт.

"Якщо рішення не буде, можна лише уявити, який козир отримає та частина політичного класу, яка не завжди є дружньою до України. І як вона буде лупасити нинішню владу і звинувачувати в чому тільки можна", - прогнозує Бала.

Нагадаємо, Новинський фігурує у справі про викрадення 2013 року помічника колишнього предстоятеля Української православної церкви та узурпації влади екс-президентом Віктром Януковичем. 8 грудня Верховна Рада дала згоду на його притягнення до кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1941—45 Показати IP 10 Грудня 2016 20:37
Інтересно-хто його зараз на волині у цій статті захищає- а ми знаєм!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus