USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через несумлінних підрядників аварійний дах у волинській школі без ремонту

19 Жовтня 2016 13:00
Школа в селі Сільце Горохівського району потребує ремонту даху. Власне, на ці потреби передбачені кошти з держбюджету на соціально-економічний розвиток у розмірі 844 тисячі гривень. І хоч кошти надійшли у повному обсязі, але роботи досі не розпочалися.

Про це стало відомо під час кущової наради голови ОДА щодо узгодженого вирішення проблемних питань реалізації інвестиційних проектів у одномандатному виборчому округу № 20 учора, 18 жовтня.

Зокрема, як стало відомо від представників Горохівської РДА, уже був проведений конкурс на реконструкцію покрівлі школи в селі Сільце через систему PROZORRO. Але підрядник з Львівщини, який виграв, напередодні підписання договору відмовився здійснювати роботи. Тож через його недобросовісні дії роботи досі не розпочали, і в районі шукають іншого підрядника.

Тим часом, у закладі з аварійним дахом вчаться діти, а відремонтувати покрівлю треба до перших опадів, інакше школі буде неможливо вчитися. Відтак, у найкоротший термін тут мусять шукати підрядника, який би взявся за роботу.

До слова, під час наради з’ясувалося, що на окрузі подібні проблеми є по кількох об’єктах, коли підрядники подають занижені ціни, щоб виграти тендер, але відмовляються від робіт.

Тож в ОДА вирішили створити «чорний список» таких підприємств, аби замовники уважно ставилися до них під час проведення тендерів на проведення робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Горохів Показати IP 19 Жовтня 2016 15:46
Якщо цю інформацію донести сільському дядьку ото буде сміятись.Щоб перекрити школу треба аж львівські будівельники.Зовсім не смішно - сумно.
горохівчанам Показати IP 19 Жовтня 2016 17:30
а в лищенській школі привели фірму з м. Кропивницький, всю школу затопило і ніхто за ніщо не відповідає, а голова ради з дитячого садка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus