USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До багатоповерхівки для військових у Володимирі-Волинському підводять мережі

14 Серпня 2017 10:08
До більшості квартир у 44-квартирному житловому будинку для військових у Володимирі-Волинському вже провели комунікації, проблемним питанням лишається газопостачання та підключення до електрики нової КНС.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації 14 серпня.

Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк повідомив, що за станом на 14 серпня підрядна організація, що будує 44-квартирний житловий будинок, Вінницька будівельна компанія, здійснює роботи відповідно до графіку виконання робіт. Відхилення від графіку виникали у зв’язку з підключенням будинку до електропостачання. Наразі на об’єкті працюють 27 чоловік, за потреби до робіт долучають субпідрядні організації. У будинок подали електроенергію, його підключили до мереж холодного водопостачання і каналізації. В 30 квартирах вже здійснили монтаж мереж водопостачання, теплопостачання та водовідведення, у 14 квартирах роботи тривають. Триває будівництво технічного поверху над другим під’їздом та монтаж покрівлі.

Проблемним, зі слів Петра Саганюка, лишається питання підключення будинку до мереж газопостачання, а також підключення до електропостачання каналізаційно-насосної станції, що забезпечуватиме будинок. КНС розташована на території міста, а будівництво ведуть військові будівельники, тож виникає неув’язка з земельною ділянкою. Мер Володимира-Волинського просить енергетиків надати технічні умови, щоб оперативно завершити будівництво КНС, на яку з міського бюджету виділили 350 тисяч гривень.

До слова, будівництво не можуть завершити вже впродовж семи років, а квартири у ньому отримуватимуть члени родин загиблих військових та учасники бойових дій.

Нагадаємо, ще торік готовність об’єкта становила 85%, але завершити будівництво до кінця року, попри обіцянки владців, не вдалося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus