USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Громадянин Туреччини не може погодити межі ділянки у Луцьку

10 Серпня 2016 18:44
Громадянин Турецької Республіки, який придбав земельну ділянку по проспекту Перемоги в Луцьку, просить погодити межі ділянки без згоди суміжного землекористувача.

Про це йшлося 10 серпня під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Депутати розглянули звернення громадянина Туреччини Кая Вахтеддін щодо погодження меж земельної ділянки по проспекту Перемоги, 38 без погодження суміжного власника ДП «Укрекоресурси».

Начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала зауважив, що рішенням сесії міськради Кая Вахтеддіну надали дозвіл на продаж ділянки. Відтак, він є власником майна та вже сплатив 727 тисяч гривень авансового внеску. Проте суміжна організація не погоджує проект.

Члени комісії рекомендували підтримати звернення громадянина Туреччини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Соня Показати IP 10 Серпня 2016 20:59
От і турки вже нашою землею торгують
000 Показати IP 11 Серпня 2016 22:53
А мені та депутатська комісія на чолі з Шабалою рекомендувала домовлятися з суміжним власником. Турки то не свої українці, видно він сплатив і тим членам за рекомендацію. як у пісні " бий своїх на полі зла,щоб чужий боявся".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus