USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ініціативна громада Волині реалізувала дитячу мрію

1 Грудня 2016 15:14
У селі Ратнів Луцького району днями відбулося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика на території дошкільного-навчального закладу «Барвінок» у рамках проекту «Малючок-здоров’ячок». Проект ініціювала громада населеного пункту за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

До речі, це перший проект реалізований в селі за сприяння зовнішніх меценатів. До цього часу ратнівчанам допомагало лише місцеве сільськогосподарське підприємство «РАТЬ», - повідомили у прес-службі Фонду.

Завідувач дошкільного-навчального закладу «Барвінок» Галина Коробко висловила щиру вдячність представникам Фонду, завдяки якому, а також сприянню місцевої громади, вдалося реалізувати цей проект.
«Сучасний дитячий майданчик давно був заповітною мрією як діток, так і їхніх батьків. Проте, через більш нагальні потреби: ремонт даху, заміну вікон, придбання необхідних меблів, його встановлення все відкладалося. Наші вихованці в захваті, причому не лише наші малеча, а школярі, які проводять на ньому багато часу та отримують заряд енергії і позитиву», – розповіла завідувач.

З нагоди свята вихованці ДНЗ «Барвінок» підготували гарне козацьке свято, сповнене щирими емоціями і вдячністю за такий подарунок. На святі були присутні представники Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», місцевої влади та громади.
Як зазначила Галина Яковець, вже 16 років сільська голова села Ратнів, останні роки близько половини бюджету сільської ради щороку спрямовується на підтримку ДНЗ «Барвінок». А тому допомога Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» є дуже важливою.

Крім того, вона наголосила на перевагах умов співфінансування, адже «це об’єднує громаду, стимулює надалі працювати разом, дає можливість повірити в свої сили, а не чекати, що хтось прийде – і щось дасть. Тому надалі громада висловила ініціативу продовжити співпрацю з Фондом і вже готується наступний проект на конкурс».

Керівник представництва Луцького району Наталія Рубльова зауважила, що Фонд всіляко і надалі підтримуватиме ініціативи громади та допомагатиме людям.

Довідково: у селі Ратнів Луцького району проживає 888 мешканців, але до сільської ради цього населеного пункту належить і село Вікторяни, яке нараховує 54 людини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus