USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Лучанка не могла присвоїти землю, яку сама ж купила

1 Жовтня 2015 11:30
Лучанка Богдана Жолнач поскаржилась до Луцької міської ради щодо тривалого безпідставного неприпинення Державного акту на право постійного користування землею попереднього власника нерухомого майна.

Про скасування Державного акту на право постійного користування землею під час засідання 78-ої сесії Луцької міської ради повідомив член депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов.

«До членів комісії з питань законності звернулась лучанка Богдана Жолнач, яка купила нерухоме майно у Луцької міської ради. Я прошу усіх колег дати їй змогу реалізувати право на користування власним майном на вулиці Грабовського, 5», - звернувся Андрій Осіпов до колег.

Тож, розглянувши скаргу щодо тривалого безпідставного неприпинення Державного акту на право постійного користування землею попереднього власника нерухомого майна, керуючись статтями 120, 141 Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку із відчуженням нерухомого майна згідно з договором купівлі-продажу від 1 серпня 2012 року, укладеного між територіальною громадою Луцька (в особі Луцької міської ради) та Жолнач Богданою Григорівною, міська рада вирішила припинити Державний акт на право постійного користування на землю серії ІІ-ВЛ №000796 від 10.12.1997 року.

Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру під головуванням Володимира Никитюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2015 12:21
Если я не ошибаюсь, то "присвоить" - это сделать собственным в нарушение закона что либо чужое, а "купить" - это сделать что либо собственным на законном основании. Иными словами, название (не содержание) статьи - бред сивой кобылы. Правильно было бы "реалізувати право власності" либо что либо подобное.
коля Показати IP 1 Жовтня 2015 18:58
нема коли грамотно писати, форсим рекламу фонду перед виборами через робінгуда осіпа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus