USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Луцькому забудовнику продовжили оренду землі для будівництва

27 Лютого 2019 12:03
ПрАТ ЛДБК продовжили на 5 років термін оренди земельної ділянки на перетині вулиць Конякіна та Гордіюк для будівництва та обслуговування кварталу житлової забудови.

Про це йшлося 27 лютого під час пленарного засідання 53-ї сесії Луцької міської ради.

Вказана ділянка має площу 3,0303 гектара.

Депутат Юрій Безп'ятко звернув увагу, що забудовник неподалік від місця спорудження багатоповерхівок погодився, зокрема, у співпраці з міськрадою облаштувати спортивне поле та вуличні тренажери. Окрім того, компанія вже облаштувала біля входу в парк дитячий майданчик. Тепер, за словами обранця громади, міська рада має подбати про забезпечення освітлення та прокладення доріжок до майбутнього спортмайданчику.

Депутати підтримали проект рішення. Контроль за його виконанням поклали на постійну комісію міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Забудовник, відповідно до законодавства, повинен підготувати всі необхідні документи, а також забезпечувати збереження та вільний доступ до мереж міських інженерних комунікацій, що проходять зазначеною територією, для проведення ремонтних і профілактичних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus