USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Мітингувальники під Волинською облрадою досягнули свого

20 Березня 2015 13:23
Українське товариство мисливців та рибалок «відвоювали» свою землю у підприємця. Депутати облради ухвалили рішення, аби відібрати у ПП «Вікінг» 2.8 гектара землі в Любомльському районі.

Про це йшлося під час засідання 34-ї сесії обласної ради сьогодні, 20-го березня.

Зі слів депутата Сергія Слабенка, волиняни готові йти в суд і відстоювати своє право на оренду землі, якщо депутати самі не «відберуть» землі у підприємця.

«На засіданні Любомльського районного УТМР підготували до депутатів звернення щодо використання мисливських угідь. Профільна комісія підтримала їх та запропонувала внести зміни у рішення облради, аби вилучити у підприємця площі, які дали йому відповідним рішенням облради. Якщо ми це не приймемо – люди підуть в суд із позовами на депутатів облради», - поінформував депутат.

Нагадаємо, що перед початком сесійного засіданням з цього приводу провели мітинг.

Представник організації Олександр Мікульський пояснив, чому люди прийшли під стіни адмінбудівлі з плакатами.
«Торік депутати обласної ради прийняли два рішення, які суперечать одне одному. Так, у липні вони виділили землю для УТМР, цю ж землю вони виділили у жовтні ПП «Вікінг». Виходить, що підприємець зараз оформляє документи на 2.8 гектара нашої землі. Ми хочемо, аби депутати відмінили своє рішення дати приватній особі нашу землю, чи внесли зміни у проект рішення, аби не відбулось посягання на нашу територію», - каже один з представників організації Олександр Мікульський.

Розглядаючи проект рішення щодо повернення земельної ділянки УТМРівцям, голова облради Валентин Вітер зауважив, що судів не «боїться».

«Обласна рада готова до дебатів і в судах, аби доказати свою правоту», - сказав Вітер.

За те, щоб землю «відібрати» у підприємця проголосували 54 депутати із 65, рішення повноважне.

Зауважимо, що проект рішення передбачає рекомендації Волинському обласному лісомисливському господарству внести необхідні зміни в угоду із ПП «Вікінг».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучани Показати IP 20 Березня 2015 13:34
всі державні підприємства потрібно розпродати, тоді і мітингів -шантажів не буде.
Реаліст Показати IP 20 Березня 2015 14:01
Якби ж то розпродати, у нас буде РОЗІКРАСТИ.
сергій Показати IP 20 Березня 2015 16:18
Молодці утмр досягли свого! А у браконьерського вікінга потрібно взагалі забрати усі угіддя щоб вони не могли проводити свої нічні і комерційні так звані полювання, коли по одній ліцензії вбиваеться не один десяток кабанів оленів і лосів. Діяльність яких покривають високопосадовці Любомля і області.
прокурор до сергій Показати IP 20 Березня 2015 16:50
головні браконьєри Любомля - це працівники Любомльського лісгоспу, це завдяки їм і почався цей двіж по "віджиму" угідь, Вікінг це тільки перша ластівка, та і та як видно скопитилась.....
сергій Показати IP 20 Березня 2015 18:57
головні браконьери це лисий свінчук і соколюк
Мисливець Показати IP 21 Березня 2015 22:08
Да головні браконьєри Любомеля це деректора Вікінга Соколюк і Лисий вік взяли до себе на Єгера Бороду який по всьому лісі і угіддях УТМР робить вишки на яких вони вночі проводять індевідуальне і комерційне полювання .
утмр Показати IP 22 Березня 2015 19:09
нема що сказати але е що робити
Старий мисливець Показати IP 18 Травня 2015 08:44
14-05-2015р.пенсіонер полковник міліціі він-же власник "ВІКІНГа"Соколюк О.М. та сумнозвісний максі-браконьєр Ярощук В.вбили 4 козулі в "місячник тиші"та були піймані "на-гарячому" эгерською службою Любомльського УТМР.Цей випадок сколихнув громадкість Любомльського району.Тепер справа за правоохронними органами,подивимось,чи вміють вони відстояти свою ЧЕСТЬ та покарати "професійних браконьєрів,чи не прийдеться народу провести Любомльському РВ УМВС відповідну люстрацію.Кажуть,що вилучені карабіни вже віддали.Поживем-побачимо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus