USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мораторій на продаж сільгоспземлі продовжили ще на рік, - офіційно

29 Жовтня 2016 12:06
Президент України Петро Порошенко продовжив дію мораторію на продаж або відчуження іншим способом земель сільськогосподарського призначення на один рік.

Про це йдеться на сайті голови держави.

"Президент підписав Закон "Про внесення змін до розділу X "Перехідні положення Земельного кодексу України щодо продовження заборони відчуження сільськогосподарських земель". Продовження мораторію дозволить за цей час врегулювати на законодавчому рівні процедуру обороту земель сільськогосподарського призначення", - йдеться у повідомленні прес-служби глави держави.

Нагадаємо, законопроект підтримали 297 народних депутатів.

Не скористалися правом висловити своє ставлення щодо продовження мораторію троє волинських нардепів: Юрій Савчук був відсутній, Сергій Мартиняк і Степан Івахів не голосували. Своєю чергою, Ігор Лапін та Ігор Гузь підтримали законопроект.

Напередодні голосування за законопроект українські аграрії пікетували під стінами Верховної Ради: люди вимагали подовжити мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення.

До всеукраїнського мітингу аграріїв, які виступали проти знищення сільського товаровиробника, як основи української економіки, долучилися і представники «Українського об’єднання патріотів – УКРОП».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 29 Жовтня 2016 13:11
Злодії у радості. Дальше можна за безцінь розтягувати землі та орендувати землі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus