USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині бійцю АТО не хочуть давати землю

8 Вересня 2015 09:34
Учасник Антитерористичної операції з Горохівського району хоче взяти два гектари землі для своїх потреб, проте місцева влада не хоче цьому посприяти. 7 вересня голова Волинської обласної державної адміністрації під час прийому громадян намагався допомогти у вирішенні цього питання, - повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Житель Горохівщини розповів, що земельні ділянки на обраній території вже виділяли іншим людям, які зверталися з аналогічним зверненням. Проте виконати його прохання місцева влада відмовляється, оскільки з’явився власник, які позиціонує свої права на цю територію.

Зі слів заявника, оплату за землю так звані «власники» перерахували тільки за останній рік. До цього понад 20 років податки не платили. Голова Пірванчівської сільської ради запропонував іншу земельну ділянку. Проте бійця АТО такий варіант не влаштовує, оскільки територія не придатна для користування. На ній, за словами чоловіка, росте ліс.

Узгодивши питання з районною радою, голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик доручив сформувати групу людей, яка визначить всі проблемні питання та перевірить документацію. Разом із тим проведуть повний аналіз використання земельної ділянки до цього року.

Для проведення робіт виділили 10 днів.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗЕМЛЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ АТО НА ВОЛИНІ: ТРЕТИНІ ЗАЯВ - ВІДМОВА

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини вже писало про бюрократичні «муки» волинських бійців, які не можуть отримати обіцяних грошей та земельних ділянок. Зокрема, волинянин Дмитро Шетела після демобілізації він так і не отримав ні «дембельських» грошей, нічого не виплатили йому й за поранення. Земельну ділянку, на отримання якої написав заяву, теж поки не отримав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Штефан,Луцьк Показати IP 8 Вересня 2015 09:49
Де ж тих гектарів набрати на усіх атошників? А попереду ще пара-трійка мобілизацій.
А найправильніше Показати IP 8 Вересня 2015 11:02
було б - не захищав країну - нічого не маєш - ні виборчого права, ні права займати посади і т.д.
Анонім Показати IP 8 Вересня 2015 11:15
А на фіга йому стільки, де взяти стільки землі.Він такий патріот,що за землю йшов воювати і пільгами.Обнагліли геть. Так ви їм хоч норми встановіть.
Анонім до Анонім Показати IP 8 Вересня 2015 12:45
А ти йому в*****к це в очі скажи.
ОЧЕВИДЕЦЬ Показати IP 8 Вересня 2015 13:59
зЕМЕЛЬНА ДІЛЯНКА НА ЯКУ ПРЕТЕНДУЄ ЗАЯВНИК ЗНАХОДИТЬСЯ В ОРЕНДІ.Жителі ГОРОХОВА щорічно сплачують орендну плату.в сільську раду. Виділенням землі площею 2га.він позбавить 60 сімей користуватия земельними наділами по10-15 соток.Він її обробляти не буде,хіба,що розведе буряни і перепродасть.Де дають-там нехай бере.Землю треба любити і ОБРОБЛЯТИ 20 років як люди обробляють.
Луцьк Показати IP 8 Вересня 2015 14:40
Хай іде в батальйон Світязь, там всім дають. Ради земельних ділянок і на смерть готові йти. А ні ще чекають, що квартиру будуть давати.
горохівчанин Показати IP 9 Вересня 2015 19:33
І як п. ГУНЧИК повірив в таку брехню. В якій області в пенсіонерів заберають землю під огородами.Ми орендну плату сплачуємо щорічно через банк.Є квитанції. Один із орендаторів-учасник БОЙОВИХ дій в ЧЕХІЇ 1968 РОКУ. То,що і нього треба забрати,а цьому хлопчику дати. Він її обробляти небуде,не та ГЕНЕРАЦІЯ..Над цією ділянкою висить високовольтна лінія. Куди ВОНО ПХАЄТЬСЯ. СМІХ І ГРІХ.Молоде-гріху не боїться.
зуб Показати IP 11 Вересня 2015 13:48
Все потрібно робити відповідно до чинного законодавства. Виділення землі у вільних землях резерву.запасу сільради.Невже це повинен дядько з Луцька розрулити. Закон на боці пенсіонерів-орендарів. Місцева ВЛАДО РОЗКАЖІТЬ це п.ПЕРЕПЕЧКО.Скільки можна бунтувати народ.
SERGIJ PEREPECHKO Показати IP 17 Грудня 2015 19:18
ДОБРИЙ ДЕНЬ (шановні) керуючі Горохівською районною адміністрацією.я так зрозумів що всі коментарі крім четвертого,де пишуть:,,А ти йому в*****к це в очі скажи,,.,від вас. Дико вибачаюсь ,що не дав вам хабаря,як ви звикли, за таку важливу для вас земельну ділянку.Половиною з 2-х га. на які я претиндую ,розпоряжаєтся п.Саєвич(колишній працівник адміністрації) також відомий в цій історії як п.Пенсіонер.)))). І тому ви будете брехати і писати все,що завгодно: про пенсіонерів,авганців,що я хочу взяти і продати,що хочу побудувати там щось.і тому подібний ,,БРЕД,,Все щоб виправдатись перед людми і оббрехати мене. НЕ привикли,ви,чиновники робити,щось для людей,щей безкоштовно.Хлопці з АТО стали для вас,як кістка в горлі. ПОДАВІТСЯ ГАДИ!!Бажаю вам міцного здоровя і третього майдану!для тих хто хоче мені щось розповісти а не поносити на сайті мій тел.0970189858

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus