USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині понад 700 учасників АТО та їх родин отримали земельні ділянки

5 Червня 2015 17:59
Дев’ять своїх кращих синів втратив Володимир-Волинський у неоголошеній війні, що вже рік триває на сході України. Нещодавно, згідно з рішенням 43 сесії міської ради герої посмертно стали Почесними громадянами Володимира-Волинського.

Цього тижня міська рада виділила сім’ям загиблих військовослужбовців земельні ділянки. Як розповів міський голова Петро Саганюк, родина кожного полеглого отримала близько десяти соток землі на території княжого міста, - повідомляє ВОДТРК.

Всього майже 300 заяв подали від учасників АТО на виділення земельних ділянок. Близько 50 земельних ділянок вже виділили.

Загалом, у прес-службі ГУ Держгеокадастру у Волинській області повідомили, що половина заяв, які надішли від волинських військовослужбовців-учасників АТО та їх родин щодо отримання земельної ділянки, розглянули позитивно, а, отже, прийняли рішення щодо надання дозволів на подальше розроблення проектів землеустрою.

«За станом на 4 червня отримали 4312 заяв, з них 2019 отримали позитивну відповідь і люди на разі розпочинають або вже провадять розробку проектів землеустрою на запропоновані ділянки», - розповідає перший заступник начальника земельного управління краю Світлана Богута.

З її слів, в перспективі волинські учасники АТО отримають загалом понад 821 гектар землі.

Нині ж, як повідомила Світлана Богута, безпосередньо у власність вже надали 739 земельних ділянок різного призначення, загальною площею 375,2 гектара. Найбільше ділянок, а саме 324 воїни отримали для будівництва та обслуговування житлового будинку (43,9 га). 241 наділ – для ведення особистого селянського господарства (318 га), 174 – для ведення садівництва (13,2 га).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юля Показати IP 5 Червня 2015 18:13
Цікаво, де ті люди будуть брати гроші, щоб побудуватися? Чи будуть перепродувати, створюючи нову фінансову піраміду.
Саша до Юля Показати IP 6 Червня 2015 10:31
Навпаки, надлишок пропозиції без спросу приведе до обвалу.
алекс до Саша Показати IP 6 Червня 2015 15:48
це не характерно для волині, полішва завжди смітить баблом, попит приблизно стабільний, ціни коливаються слабо. порівняйте вартість квадрата новобудови луцька і рівного, ну і заодно втор. ринок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus