USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині незаконно віддали землю під національною пам’яткою

3 Жовтня 2014 18:12
Службовці сільради незаконно передали землі історико-культурного призначення у приватну власність.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура Луцького району проведено перевірила додержання вимог Земельного кодексу України та Закону України «Про охорону культурної спадщини» у діяльності органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування району при використанні земель історико-культурного призначення.

Встановили, що службовими особами Одерадівської сільської ради у 1997-2000 роках незаконно передали у приватну власність громадянам понад два гектари земель історико-культурного призначення, на яких знаходиться пам'ятка археології національного значення - Городище ІХ-ХІІІ століття.

Відомості про службову недбалість службовців сільради прокуратура району внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нині триває досудове розслідування.

Прокуратура готує позовні заяви до суду задля повернення земель у державну власність.

Нагадаємо, нещодавно Державна екологічна інспекція у Волинській області встановила, що на Любомльщині незаконно передали у власність громадянам для будівництва частину земель із природо-заповідного фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
666 Показати IP 3 Жовтня 2014 23:23
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus