USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Паркан у «Старому місті» луцький забудовник досі не прибрав

17 Червня 2015 13:45
Цього року Луцьк святкуватиме 930-річчя. Натомість у «Старому місті» картина залишається неприглядною.

Навпроти Замку Любарта досі стоїть паркан, який прикриває нерозпочату забудову на вулиці Кафедральна,13. Крім того, дорога біля будинку Косачів залишається перекритою.

Забудовник не реагує на листи від міської ради з проханням прибрати паркан, який перекрив дорогу.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму сьогодні, 17 червня.

Нагадаємо, ділянка у «Старому місті» на вулиці Кафедральна, 13 перетворюється на смітник. Вже три роки на ній не ведуться роботи. Водночас, підземелля 17 століття руйнуються.

Луцькі депутати пропонують забудовнику добровільно відмовитися від земельної ділянки, оскільки будівництво досі не розпочалося. А термін договору оренди на землю, виділену для обслуговування будмайданчика, вже закінчився. Тож, забудовник мав би прибрати паркан, принаймні з цієї частини ділянки. Тим паче, через цей паркан руйнується будинок Косачів.

Міська рада вже кілька разів зверталася до забудовника з проханням прибрати паркан, але він цього не зробив, розповів заступник директора заповідника Віктор Баюк.

Що ж до самої ділянки, то депутати вирішили звернутися до юристів міської ради, аби фахівці розглянули можливість достроково розірвати договір оренди земельної ділянки на вулиці Кафедральна, 13 в судовому порядку або за угодою сторін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
анонімус Показати IP 17 Червня 2015 14:30
розвиток туризму в луцьку
Че Показати IP 17 Червня 2015 15:07
Прикольно буде, як в орендар відмовиться, а через деякий час дану ділянку передадуть в оренду "Буратінам і К" чи іншій забудовній банді. Щось такий сценарій поки виходить найїмовірніший.
Хімік Показати IP 17 Червня 2015 17:07
Все має відноситись до закону .Нема закону нема забору. Якщо забор в даній місцевості не є частиною забудови по документах то знести його і забути про нього.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus