USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Пояснили, чому на місці теплиць у Луцьку буде багатоповерхівка

23 Лютого 2018 14:35
Рішення міськради про відведення земельної ділянки в мікрорайоні вулиці Рівненської для будівництва багатоповерхівки на місці занедбаних теплиць є доцільним, розповіли під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 23 лютого.

Щодо доцільності будівництва багатоквартирних житлових будинків на місці колишніх теплиць у мікрорайоні вулиці Рівненської голова комісії Євгеній Ткачук зауважив, що нерухоме майно було виставлене на аукціон і придбане за немалі кошти. Зрозуміло, що ті, хто придбав майно, хотіли там будувати щось замість теплиць і вони мають законне право отримати земельну ділянку. За проектом детального планування на ділянці передбачене багатоповерхове будівництво. До того, ж на ділянці поряд вже зводить багатоповерхівки інший забудовник, тож виникне новий житловий квартал. Враховуючи, що територія Луцька дуже мала, прихід інвесторів, які будуть житлові метри квадратні для жителів Луцька, на його думку, є позитивним результатом.

Він наголосив, що нині відбувається цілком прозора процедура: підприємці звертаються у міськраду і пропонують надавати 8-12% житлової площі у новобудовах на потреби пільгової квартирної черги у місті.
Своєю чергою, член комісії Микита Рабан зазначив, що, попри те, що комусь може здаватися, що теплиці – якийсь своєрідний об’єкт, насправді був зареєстрований об’єкт нерухомого майна і він особисто ознайомився з документами про набуття права власності на цей об’єкт і стверджує, що аукціон був реальним, на ньому конкурували декілька учасників і переміг той, хто надав найвищу цінову пропозицію. Тобто, йшлося про наповнення міського бюджету.
Нагадаємо, міськрада надала дозвіл на коригування проекту детального плану вулиці Рівненської. Це дасть змогу замість занедбаних теплиць звести новий житловий комплекс. У міську раду зверталося ТОВ «ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ», яке, у зв’язку з набуттям права власності на об’єкти нерухомого майна на вулиці Рівненській, має намір будувати багатоквартирні житлові будинки на цій земельній ділянці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
лучанка Показати IP 23 Лютого 2018 14:55
,А ви не подумали що людям немає за що купляти ті квартири,весь ЛУЦЬК під застройки ,а що толку ,хто мав гроши той вже нагріб ,а далі що
Мудрий до лучанка Показати IP 23 Лютого 2018 15:16
Не шарите то не пишіть. 1. Одне робоче місце на будівництві сприяє завантаженню роботою на СЕМИ робочих місцях у суміжних галузях. 2. Збільшиться кількість побудованих площ - зменшиться відсоток на іпотеку.
123 до Мудрий Показати IP 23 Лютого 2018 15:40
Да воно дурне трохи, під усіма новинами се?е, то як "лучанин", то як "лучанка" ... У нього задача, що би не ставалось, все погано, і біда чорна ... така методичка!
мда до Мудрий Показати IP 23 Лютого 2018 16:51
гетсів волинськіх землях хватає..землі мало..взагалі отой пафос і деб.. з яким напористо строчать як наші так загранічниє "мудрі" заставляє згадати перєстройка..праграма "взгляд"....де ті стада..
Лучанин до лучанка Показати IP 23 Лютого 2018 15:19
Якби не мали, то не будували б
Андрій Показати IP 23 Лютого 2018 15:20
А що тепличне господарство Луцьку виявилося зайвим?
12у до Андрій Показати IP 23 Лютого 2018 15:39
А воно було взагалі те господарство ?
Анонім до Андрій Показати IP 23 Лютого 2018 22:18
а навіщо, простіше привести звідкись, а за земельку забудовник відгорнув пару долярів
ціною в життя Показати IP 26 Лютого 2018 10:39
щоб купити 3 кімнатну квартиру в новобудові людині потрібно працювати на державній роботі більше 60 років не відкладуючи і не дозволяючи собі ні в чому.або оформити кредит на три покоління під 21 % річних.Ця машина під назвою держава не їде,життя українців жалюгідне,єдиний дохід для марновладців це викручування останніх копійок з українців податками налогами штрафами.за квартиру заплатив цього місяця 2600 грн за 3 літри бензину 100 грн за буханку хліба 11грн.зараз приймають закон про розтаможку авто для українців які в європі здають на металобрухт.цим все і сказано

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus