USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Приміщення колишньої книгарні планують здати в оренду

22 Березня 2018 10:40
Приміщення у центрі Луцька, де колись знаходилася книгарня «Планета», планують здати в оренду. Проте є пропозиція виставити вільні квадратні метри на продаж.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Так, на розгляд депутатів винесли проект рішення щодо включення нежитлового приміщення загальною площею 89,4 кв. м на проспекті Волі, 8 до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом проведення аукціону.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко каже, що приміщення колись належало книгарні «Планета».

«Вільне приміщення дамо на аукціон і особливих умов ні для кого не буде, за нього дадуть хороші гроші. Воно звільнилося місяць тому», - розповідає Алла Грабко.

Втім, член комісії Юрій Безпятко зауважив, що він не підтримує ідею продажу, мовляв, варто його здавати в оренду чи зробити там якийсь молодіжний, культурний центр.

«Ваша пропозиція цікава. Це дуже хороше приміщення, я вважаю, що його таки варто здавати в оренду, що дасть казні дуже хороші гроші, бо ж раніше його орендували на пільгових умовах – гривня за рік. Для прикладу, якщо це буде банк, то один квадратний метр вартуватиме 5 тисяч гривень. Загалом там 89 квадратних метри», - пояснила пані Грабко.

На це голова комісії Богдан Вавринюк вніс пропозицію відкласти питання щодо включення об’єкту до приватизації й підготувати пропозицію щодо оренди.

Присутні підтримали одностайно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Березня 2018 11:15
мдяяяяяя. логіка залізна : навіщо нам розвивати культуру за 1 грн на рік, якщо можна тупо заробити гроші, не важливо, на чому. то давайте відкриємо гей-клуб. і Європа по голівці погладить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus