USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Родині загиблого Героя у Луцьку надали земельну ділянку

30 Вересня 2015 13:20
Родина загиблого під час неоголошеної війни на сході лучанина Артема Карабана безкоштовно отримає земельний наділ.

Про це стало відомо під час розгляду земельних питань під час засідання 78-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 30 жовтня.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 14 серпня 2015 року пролунав останній у земному житті гімн України для 21-річного волинського героя Артема Карабана, який загинув від зброї терористів на сході.

Артем Карабан загинув не передовій, під час бойових операцій на Савур-Могилі. Протягом тривалого часу зболені та вбиті горем батьки не могли знайти, у якому зі шпиталів України знаходиться тіло сина.

Тож, 14 серпня, Артема відспівали у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору. Після цього на Театральному майдані міста відбулась громадська панахида, під час якої декілька сотень лучан прийшли провести волинського героя в останню путь.

Тож, родина Героя отримає у власність земельну ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вулиці Лопатіна, 44.

Луцькі депутати таке рішення підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus