USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Родини загиблих лучан і воїнів АТО отримають квартири*

24 Грудня 2015 12:32
10 квартир учасникам Антитерористичної операції, сім’ям загиблих воїнів-лучан та воїнам-афганцям зобов’язується передати ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» в житловому комплексі на розі вулиць Конякіна-Гордіюк. Сьогодні ця ініціатива – прецедент у комерційному будівництві.

Днями відбулося підписання Меморандуму між ЛДБК та громадськими організаціями учасників Антитерористичної операції, родин загиблих учасників АТО та обласної громадської організації Спілки ветеранів Афганістану про виділення їм 10 квартир. Про це інформують на ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат».

З початку Антитерористичної операції до ЛДБК неодноразово зверталися волонтери, громадські організації з проханнями про допомогу. Але одним із найгостріших питань, звичайно, залишається забезпечення воїнів АТО житлом.

«Проаналізувавши досвід інших регіонів, ми вирішили реалізувати наступну соціальну ініціативу: 10 квартир безоплатно ми передаємо ветеранам Афганістану, учасникам АТО та родинам загиблих військовослужбовців у Антитерористичній операції. Ми хочемо, щоб це стало прикладом для інших, щоб це стало поштовхом, першим кроком для створення глобальної серйозної місцевої програми, міської чи обласної, із забезпечення житлом учасників АТО», - пояснюють таку позицію на підприємстві.

Головна умова цієї передачі: щоб усе було в правовому полі, а люди, які отримають це житло, мають стояти на квартирній черзі. Усе, переконують, буде погоджено і зроблено згідно з чинним законодавством.

Так, перші 2 квартири будуть виділені після завершення нульового циклу зведення першого будинку, в другому будинку - ще дві, і по три квартири нададуть в третьому і четвертому будинках відповідно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Освітянка Показати IP 24 Грудня 2015 13:29
Пропозиція хороша. Але до ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» є запитання: будуєте 4 9-ти поверхових будинки на 22 під'їзда, це раптом 792 квартири, у яких звичайно, будуть і діти дошкільного віку. Скажіть, а де вони мають виховуватися? Садочак ви добудуєте?
Ніпрощо Показати IP 24 Грудня 2015 13:55
Єдиний стадіон на район, парк в якому б він стані не був, іто хочуть знищити, прикриваючись благими намірами. А скільки ж квартир буде в цих будинках і скільки вони зароблять, то це мізер для них ці 10 квартир.. ( як завжди все у нас, одне руйнуєм, щоб хтось заробив((
44 до Ніпрощо Показати IP 25 Грудня 2015 10:38
Роблять це так, ніби страшенні благодійники, "прецедент у комерційному будівництві". Ну-ну. Та це сама звичайна практика - міська рада дає землю і дозвіл на будівництво, а за це повноправно отримує певний відсоток квартир для своїх потреб. а далі розподіляє - хоче вчителям, хоче ветеранам, хоче багатодітним. А якщо чомусь цього не робить міськрада - то це серйозні питання до неї..
Лучанка Показати IP 24 Грудня 2015 15:23
По всій Україні будують будинки (в Києві скільки великих забудовників, а Яровиця в центрі міста?) хто з них раптом безкоштовно дав квартиру? Я рахую, що за ініціативу - забудовнику респект. Хіба можна прирівнювати одне футбольне поле до 10 безкоштовних квартир для наших захисників. Я думаю, що вони будуть вдячні за це, тим більш, що квартири будуть надані безкоштовно згідно Меморандуму. В країні війна - який футбол???
Надя до Лучанка Показати IP 25 Грудня 2015 09:56
"В країні війна - який футбол???? " Ви що з глузду з"їхали ,що таку маячню пишете!!!! На цьому єдиному на 40 кварталі футбольному полі майже кожен день займається молодь! Ви хоть один раз вийдіть і подивіться скільки людей грають ігри і скільки мамочок гуляє з дітьми!!! Громада б"ється як риба об лід за те, щоб там був парк, а вони все лізуть зі своїми будинками! Та не вірю я в те, що там буде садочок, це замилювання ваших очей!!!! Говорять аби люди не бастували! Якщо дійсно хочете дати квартиру, он скільки новобудов є - і на Яровиці на вул. Гордіюк, на Набережній, на Ковельській, давайте їм там квартири!!!
Луцьк Показати IP 25 Грудня 2015 10:06
Надзвичайно хороша пропозиція. Мало того, що Луцький домобудівельний комбінат надасть безкоштовно 10 квартир учасникам АТО, то ще й створять нове, сучасне футбольне поле, дитячий майданчик та спортивні майданчики. Давайте будемо відверті, з допомогою ЛДБК парк дійсно стане схожим на парк (тобто місце, де люди відпочивають, а не викидають сміття!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus