USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шанси і перспективи: як купити квартиру*

1 Червня 2017 17:40
Власне житло – це недосяжна мрія для одних і реальна мета для інших. Чи зможете ви її досягти? Які поради можуть бути корисними для вас на цьому шляху?

Про власну квартиру мріє кожен, однак купити її вдається, на жаль, не багатьом. Що потрібно для того, щоб стати власником нерухомості? Чи вдасться вам здійснити цю мрію, і які кроки слід для цього зробити? Оцінюємо шанси і перспективи.

Фінансові питання

Саме гроші є основною проблемою для більшості охочих купити власне житло. Експерти радять перш за все визначитись, яка приблизна сума вам потрібна. Для цього проаналізуйте, наприклад, ціни на квартири Сихівського району у новобудовах Львова чи будь-якого іншого міста, яке вас цікавить. У пошуковому каталозі ЛУН.ua ви знайдете усі актуальні пропозиції ринку нерухомості, зможете побачити і порівняти ціни у різних житлових комплексах, а також оцінити власні фінансові можливості.

Експерти застерігають – намагайтесь обійтись без банківських кредитів. Якщо вам не вистачає грошей зараз, краще трохи зачекати або взяти в борг у родичів чи друзів, але не бути залежним від банку і не сплачувати величезні відсотки.

Пошук житла

Якщо фінансові питання вирішені, час шукати конкретну квартиру чи будинок для купівлі. Якщо ви маєте трохи вільного часу, експерти радять займатись пошуком самостійно. Це допоможе вам зекономити певну суму на послугах ріелтора і без проблем обрати дійсно ідеальний варіант. Перш ніж починати перегляд оголошень, варто визначитись, яку саме квартиру ви шукаєте. Район міста, оптимальна площа і кількість кімнат, планування, поверх, розвиток інфраструктури, транспортне сполучення – усі ці питання є надзвичайно важливими.
Юридичні знання

Якщо ви не маєте відповідних юридичних знань чи досвіду, є великі шанси натрапити на шахраїв і в результаті залишитись і без грошей, і без житла. Аби захистити себе, експерти радять звертатись за консультацією до професійного юриста. За відносно невелику плату він перевірить документи власника чи забудовника, якщо ви обираєте новобудову, зможе підтвердити законність угоди і допоможе скласти текст договору, максимально захистивши ваші права.

Таке планування купівлі жила «по кроках» допоможе пройти цей шлях швидше і без зайвих проблем, а отже кожен із вас зможе купити довгоочікувану квартиру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus