USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку готуватимуть проект реконструкції вежі Чарторийських

25 Квітня 2017 23:33
Луцьк з Любліном готують спільний проект з відновлення пам’яток архітектури.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 квітня.

Зі слів начальна управління туризму та промоції міста Катерини Теліпської, проект передбачає реконструкцію історичних пам’яток. Зокрема, у Луцьку це монастир єзуїтів, вежі Чарторийських, муру Окольного замку та підземелля під технікумом.

Вона повідомила, що проект подається на програму транскордонного співробітництва. Заявлений бюджет проекту – 1,2 мільйона євро. Перший етап уже пройшли, а для участі у другому етапі потрібно розробити проектно-кошторисну документацію. На це потрібно виділити з бюджету 300 тисяч гривень.

Члени бюджетної комісії підтримали виділення цих коштів. Остаточне рішення має прийняти сесія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олег Показати IP 26 Квітня 2017 09:03
А про який технікум йде мова в статті?
Во Показати IP 26 Квітня 2017 11:07
Відновлення Окольного замку ідея СУПЕР! От тільки бариг з базаром розженіть і підстанцію за межі заповідника. На мою думку у Луцька колосальний туристичний потенціал!!!
будівельник Показати IP 28 Квітня 2017 19:39
тут буде ресторан

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus