USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку побоюються чергового будівельного скандалу

27 Серпня 2015 13:06
Мешканці проспекту Відродження проти майбутнього будівництва біля їхньої прибудинкової території.

Про це стало відомо під час засідання чергової 77 сесії міської ради сьогодні, 27 серпня.

Депутат міської ради Аскольд Пекарський розповів, що до нього звернулося більше 50 лучан, які просять захистити їхнє право на прибудинкову територію.

Річ у тім, що мешканці будинків №№ 47, 53, 53а по проспекту Відродження стурбовані, що житловий кооператив «Відродження» планує збудувати будинок на місці висадженої алеї 20-річчя Чорнобиля.
Лучани просять надати повну інформацію з приводу будівництва, чи законне воно, чи є всі дозволи і погодження. Депутат додав: подібна ситуація була за адресою проспект Молоді, 10, коли мешканці прилеглих будинків дізналися про початок будівництва. Тоді міська рада просто відмахнулася від лучан, відповівши, що все перевірять. Натомість тепер там вже спалахнув чималий скандал, який досі не можуть врегулювати служби і орган місцевого самоврядування.

Відтак, поки не дійшло до чергового скандалу, депутат попросив перевірити згадану ділянку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Павло Показати IP 27 Серпня 2015 15:47
Це якась чергова передвиборча "клоунада ". Ще нічого не має а він вже запобігає. Або мешканці прилеглих будівель "не хочуть нового будівництва ". Та має бути погодженний ген.план забудови міста, для прикладу на сайті міської ради де кожен мешканець може подивитися що має будуватись чи це має бути зелена зона чи житловий масив чи пром зона. А то постійні якісь "качелі" то одні проти то другі, то мав бути пункт скло тари на два поверхи, а виріс будинок на 9 поверхів і всі "депутатські захистники" помугикали, а в підсумку легалізували зі словами " ну не зносити ж його". А в іншій країні не то щоб знесли б то забудовник ще б величезний штраф сплатив би. А в нас як завжди вибори-вибори!!!!....
Natalka Показати IP 27 Серпня 2015 20:39
"Або мешканці прилеглих будівель "не хочуть нового будівництва " Ну звичайно не хочуть! Це наш двір між іншим. Хтось хоче в себе в дворі ще один будинок? І дійсно, хто знає де можна побачити межі офіційних прибудинкових територій?
Мешканка будинку Показати IP 23 Липня 2016 13:08
Кожен бореться за місце під сонцем.Нам це місце і,зокрема,сонце хочуть забрати. Мешканці ,названих вище будинків ,не хочуть переглядатись у вікна із сусідами запланованої багатоповерхівки. Ми боїмось,що з початком будівництва наші будинки стануть аварійними,а все через забаганку якогось пузатого дядечка. Прикро, що місцева влада не може нічим допомогти,а лиш відтерміновує будівництво. Лучани,боріться за своє місце під сонцем, бо пихаті дядечки можуть і у вас під під'їздили зробити парковку. "Боретеся - поборете",- казав славний Шевченко. Відступати ніхто не збирається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus