USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

16 січня: події, факти, дні народження

16 Січня 2011 00:01
День народження 16 січня святкують генеральний директор ТзОВ «Завод будівельних конструкцій» Леонтій Іванішин, голова спостережної ради «Луцьке АТП 10701», екс-депутат Луцької міськради Вадим Вітинський, заступник головного редактора газети «Волинь-нова» Василь Уліцький.
Іменинники цього дня – і голова Ратнівської райдержадміністрації, депутат Волинської облради Валерій Трикош (на фото), а також директор школи №16 міста Луцька Василь Троцький.
«ВН» вітають усіх зі святом та бажають здоров'я, довголіття й удачі.
16 січня народилися російський та український актор театру та кіно Олександр Дорошенко, російський і радянський актор театру й кіно Василь Лановий, радянський і російський космонавт Анатолій Соловйов, український політик та управлінець, міністр транспорту в 1995-1997 та 1998-1999 роках Іван Данькевич, український скрипаль, засновник гурту PapaDuke Василь Попадюк, український телеопетатор, який працював в агенції «Рейтер» та загинув 2003 року в результаті обстрілу американським танком готелю «Палестина» у Багдаді, Тарас Процюк, британська супермодель Кейт Мосс.
1654 - у Переяслав приїхав Богдан Хмельницький (для наступного укладення союзу з Москвою).
1919 – почалася друга фаза українсько-радянської війни: Директорія УНР оголосила війну більшовицькій Росії.
1919 - більшовицький уряд України оголосив про націоналізацію цукрової промисловості.
1954 - місто Проскурів перейменоване у Хмельницький, а Кам'янець-Подільська область УРСР - у Хмельницьку.
1963 - Микита Хрущов оголосив про наявність у СРСР 100-мегатонної водневої бомби.
1980 - Пол Маккартні був арештований у Токіо й потрапив на 10 днів до в'язниці після того, як у нього в аеропорту в багажі знайшли півфунта марихуани.
1984 – Майкл Джексон одержав вісім статуеток «Греммі» за альбом «Трилер».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Колеги Показати IP 16 Січня 2011 09:32
Вітаємо видатного журналіста Василя Уліцького з Днем народження! Він на великій швидкості увірвався в журналістику, написавши в співавторстві, як в Камінь-Каширському районі один юродивий живе в норі, інший - на дереві, а третій плете постоли. На цьому його молодецький запал вичерпався і він сів в крісло заступника редактора, цебто, став "хомо непишучим". Така журналістика настільки ідіотична, що заслуговує особливої уваги і вивчення, як феномен. Вітаємо Василя, бажаємо ще більше гонору, позаяк він є замінником розуму, ще гострішого пера на благо розвитку "Волині нової"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus