USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

7-річний волинянин працював інспектором ДАІ. ФОТО

30 Травня 2013 15:04
7-річний хлопчик відповідально ніс службу дорожнього автоінспектора. Малюк розповідав водіям, що дітей потрібно обов’язково пропускати на пішохідних переходах. Його цікавило все: службовий автомобіль, формений одяг, жезла і особливості спілкування з водіями, зокрема тими, хто порушив Правила дорожнього руху, - інформують у СЗГ УМВС в області.

У Луцьку стартував проект «Мрії майбутньої держави», участь у якому взяли працівники Державтоінспекції Волині. Його реалізовують Волинська обласна громадська організація «Твори добро» та спілка громадських організацій «Молодіжна платформа».

7-річний Артур, учень загальноосвітньої школи №19 Луцька, попри зовсім юний вік, переконливо вирішив стати працівником дорожньо-патрульної служби.

У день, коли в рамках проекту проводилася фотосесія, хлопчик перебував на справжній службі з працівниками взводу із забезпечення супроводження роти ДПС УДАІ у Волинській області. При цьому Артура цікавило все: службовий автомобіль, формений одяг, жезла і особливості спілкування з водіями, зокрема тими, хто порушив Правила дорожнього руху.

Хлопчик разом із інспектором наряду проводив роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил проїзду пішохідних переходів. Малюк розповідав водіям, що дітей потрібно обов’язково пропускати на пішохідних переходах та у жодному разі не порушувати Правила дорожнього руху.

На запитання інспекторів, чому він вирішив обрати досить серйозну і відповідальну професію, Артур відповів: «У моєму житті було два неприємних випадки, коли я переходив проїзну частину на пішохідному переході, і мене ледь не збила автівка. Тому після цього я вирішив, що буду нести службу на дорозі, аби всі школярі безпечно почували себе на шляхах області».

Водії , своєю чергою, досить чемно і з розумінням віднеслися до такого «нововведення», один із них навіть відзначив: «До того, що говорить дитина, неможливо не дослухатися. Після такого уроку правових знань соромно буде навіть подумати про порушення Правил дорожнього руху».

Наостанок Артур після почутого філософськи зауважив: «Мрії збуваються…»


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Михайло Наход Показати IP 30 Травня 2013 17:12
Когда-то было племя "ГАИ" и этой дубинкой они зарабатывали себе на жизнь.
Ірина Показати IP 7 Лютого 2014 10:08
Кум любить дітей! Артуру повезло з таким супроводом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus