USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

7 найкращих шоколадних крамниць у світі. ФОТО

29 Листопада 2012 14:06
7 найкращих шоколадних крамниць у світі опублікували на сайті «autotravel». Тож, аби поласувати солодким продуктом, гурмани радять їхати до Франції, Бельгії, Швейцарії, Іспанії, США або Японії.

Жан-Поль Евін - Le Petit Boulé, Париж, Франція



Очолює сімку найкращих закладів із шоколадом Франція. Аби скуштувати солодощі у відомого шоколатьє Жана-Поля Евіна, необхідно їхати у Париж. Адже саме там знаходиться його крамниця. Чоловік посідає перше місце серед найбільш відомих і найбільш умілих шоколадних кондитерів світу. Їстівні шедеври цього майстра французи називають «чорними перлинами». Минулого року гільдія всесвітніх шоколатьє присудила пальму першості саме шоколаду Жана-Поля.
До слова, солодкі вироби майстра не затримуються на прилавках крамниці довше трьох днів.

Pierre Marcolini, Брюссель, Бельгія



Другу сходинку у списку найкращих місць, де можна придбати якісний та смачний шоколад, посідає магазин «Pierre Marcolini» у Бельгії.

Так, щороку у цій країні виготовляють 172 тисяч тонн шоколаду. Одним з найвідоміших бельгійських магазинів і водночас кондитерською є шоколадна міні-фабрика шоколатьє П'єра Марколіні у Брюсселі. Навіть співачка Мадонна, скуштувавши шоколад маестро, заявила, що між хорошим сексом і коробкою шоколаду вибере друге, але тільки в тому разі, якщо він зроблений у Бельгії.

Sprüngli, Цюріх, Швейцарія



Трійку лідерів закриває одна з найдавніших сімейних кондитерських світу – «Sprüngli». Продукція підприємства стала стандартом якості швейцарських кондитерських виробів. Великим попитом серед покупців користується шоколад ручної роботи зі шматочками справжнього золота.

Du Rhone Chocolatier, Женева, Швейцарія



Швейцарія може похвалитися ще одним «динозавром шоколадного мистецтва» - кондитерська «Du Rhone Chocolatier», яка існує вже протягом 125 років.

По всьому світу розкидано багато кондитерських крамниць цієї марки, але найкращим вважають торговий заклад у Женеві. Адже в ньому представлена ​​найбільша колекція виробів з 50 сортів шоколаду.

Cacao Sampaka, Барселона, Іспанія



Головна концепція марки «Cacao Sampaka» - це гарантія, якість і безліч кафе-крамниць по всьому світу. Хоча продукція іспанської продукції належить до розряду елітної, але ціна у них помірна порівняно з іншими.

Але саме в магазині Барселони у покупців є можливість скуштувати гарячий шоколад з домішками евкаліпту та кардамону.

Jacques Torres Chocolate, Нью-Йорк, США



Автор усіх шоколадних творінь у крамниці «Jacques Torres Chocolate» - француз Жак Торрес. Головною родзинкою магазину є цукерки-трюфелі, які мають форму пробки від шампанського.

У закладі навіть можуть почастувати справжнім французьким шампанським, наливши його у таку оригінальну пробку.

Le Chocolat de H, Токіо, Японія



Сімку найкращих «шоколадниць» закриває Японія. Хоча країну вважають новачком у галузі шоколаду, але останнім часом цей продукт став популярним, тому на її теренах стали з'являтися власні майстри-шоколатьє.

Одним з них - Хіронобу Цуїгуші - було відкрито крамницю-кафе в Токіо, в якій окрім шоколаду можна скуштувати найнеймовірніші торти й тістечка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Панночка Показати IP 29 Листопада 2012 16:11
Ааааааааааааааа яка смакота,ммммммммммммммм)))
Світлана Показати IP 29 Листопада 2012 19:29
Ціни на ци шоколадки напишіть!:) Це не хімічні Рошени, Контикі, Світочі...!:(
Петро Показати IP 30 Березня 2020 11:55
А мені дуже сподобався Львів - https://ua.elenapuzatko.com/shho-privezti-zi-lvova-top-18-suveniriv-podarunkiv-i-cyacyanok-z-mista-leva/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus