USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Американка приїхала працювати до Луцька через економічну кризу

18 Червня 2013 15:06
Через економічну кризу викладач з Нью-Йорка Мішель Тодд залишилася без роботи. Але бажання працювати та бути корисною суспільству залишалося. Тож жінка стала волонтером Корпусу Миру. Саме робота в цій організації і привела її до Луцька.
Про своє життя в обласному центрі Волині, те з якими організаціями планує співпрацювати та плани на майбутнє, сьогодні, 18 червня, під час засідання Волинського прес-клубу розповіла Мішель Тодд.
За словами Мішель Тодд, вона у Нью-Йорку, де, власне, постійно мешкає, була викладачем в університеті, навчала своїх студентів усім тонкощам бізнесу. Економічна криза внесла корективи у її життя. Після втрати роботи жінка вирішила стати волонтером Корпусу Миру.
Так доля та робота в Корпусі Миру занесли її до Луцька. Волонтерка має наміри співпрацювати із кількома місцевими організаціями, це, зокрема, Волинський прес-клуб, Луцький національний технічний університет, Центр розвитку дитини, Гендерний центр та Асоціація розвитку туризму Волині.
Декан факультету бізнесу ЛНТУ Тарас Божидарник повідомив присутнім, що Мішель протягом двох років проживатиме в Луцьку в гуртожитку Луцького НТУ №2 та викладатиме у цьому закладі ділову англійську мову та окремі економічні дисципліни англійською мовою з вересня 2013 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 18 Червня 2013 18:05
Гордись Україно! В США криза є, а в Україні - немає. З США до нас їдуть працювати, і не хто небудь, а дипломовані викладачі. :) До речі, у вчителів США ДУЖЕ пристойна ЗП, і втратити роботу там дійсно - катастрофа. А Корпус Миру платить непогані гроші своїм волонтерам. От і вирішила панянка-американка, яка по певних причинах виявилася непотрібна вдома, поїхати за тридев'ять земель працювати. Мені от тільки цікаво, з яких причин вона втратила роботу і не знайшла її вдома. Чи може в рідному Гарлемі чи Квінсі умови роботи і ЗП не влаштували? Сумніваюся. Тут щось інше.
Юрій Показати IP 20 Червня 2013 19:20
Дійсно дивно. А, то її особиста справа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus