USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Англійським програмісткам пропонують працювати голими

7 Квітня 2011 15:50
Англійська компанія Nude House, що спеціалізується на виробництві програмного забезпечення, почала пошук здобувачок на посади веб-дизайнерів і розробників, які не проти працювати в голому вигляді, повідомляє Oddity Central.
Засновник фірми – 63-річний Кріс Тейлор – пояснив незвичайну вимогу тим, що його підлеглі є нудистами і хотіли б працювати в колі однодумців, пишуть «Українські новини».
За його словами, пошуки програмістів і дизайнерів жіночої статі пов’язані з тим, що більшість працівників цієї компанії є чоловіки, тому він вирішив збалансувати колектив.
Успішні здобувачки зможуть обрати для себе зручний режим роботи. За рік роботи в Nude House программістка будуть отримувати по 24 тисячі фунтів стерлінгів (близько 27 тисяч євро).
Нагадаємо, на початку березня в австралійському Мельбурні учасники голого велопробігу виступили проти кровопролиття в Лівії і в підтримку «велелюбного» прем’єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі. Крім того, на оголених тілах можна було побачити традиційні гасла про необхідність захисту навколишнього середовища та на підтримку миру в усьому світі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus