USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Авангардна скульптура та живопис: «Осінній салон» у Луцьку. ФОТО

13 Жовтня 2013 17:00
Понад сотню робіт волинських митців експонують у рамках виставки «Осінній салон».

Виставку, присвячену Дню художника, відкрили 13 жовтня у Галереї мистецтв у Луцьку.

Голова правління Волинської обласної організації національної спілки художників України Володимир Марчук розповів Волинським Новинам, що у рамках виставки представили понад сто робіт волинських художників. Цього року у заході взяла участь велика кількість митців з Володимира-Волинського. Основним критерієм відбору робіт був рівень професійності. Серед наймолодших учасників «Осіннього салону» - студенти Інституту мистецтв СНУ імені Лесі Українки.

Представлені не лише зразки живопису, а й кераміка, авангардна скульптура, гобелен. Найбільше значення, на думку Володимира Марчука, виставка має для молодих митців, які мають можливість продемонструвати свої роботи та побачити творіння колег.





















Під час відкриття виставки з професійним святом привітала художників начальник управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів. Вона побажала митцям невичерпної творчої енергії, творити та отримувати від цього насолоду. Почесну грамоту міського голови та подяку управління культури міськради Тетяна Гнатів вручила Володимиру Марчуку, який у цьому році відсвяткував 60-ий день народження. Також оголосили подяку міського голови художниці Оксані Тарасенко.











Зі слів Володимира Марчука, виставка діятиме впродовж трьох тижнів.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
естет Показати IP 13 Жовтня 2013 17:13
коли вже та гнатів нормально вдягнеться повдягає лахмани ...де дрескод, все ж таки представляє культуру, має бути перша, а пасе задніх
Сиба до естет Показати IP 13 Жовтня 2013 23:06
вона душею ще на консервному заводі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus