USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Австрійська пара одружилися голяка. ФОТО

15 Квітня 2011 13:03
Австрійська пара влаштували собі «голе» весілля, з'явившись на церемонію практично без одягу – на нареченій була білизна тілесного кольору, фата і туфлі, а на нареченому лише капелюх.

Святкування відбулося в місті Фельдкірхен, пише «Gazeta.ua».

За словами молодят, Рене і Мелані Шахнер, вони вирішили одружитися голяка, тому що хотіли влаштувати незвичайне святкування, яке запам'яталось би.

«Ми не соромимося своєї наготи і нам хотілось чого-небудь, що виходить за традиційні рамки. Ну і до того ж, ми заощадили на весільному вбранні», - зазначила Мелані.

У реєстраційному відомстві до зовнішнього вигляду нареченого і нареченої поставилися спокійно. Коли Рене і Мелані постали перед співробітниками установи реєстрації, вони вирішили не бентежити їх, і прикрилися квітами і капелюхом.

«Голі» весілля час від часу влаштовують у різних країнах. Нещодавно подібні церемонії пройшли в США та Австралії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мда Показати IP 15 Квітня 2011 13:16
А фотографи і оператори одягнені.. І гості теж.. Яке неподобство! Який сором!!
АФІГЕТЬ Показати IP 19 Квітня 2011 11:15
КЛАСНО
Австріяка Показати IP 21 Квітня 2011 17:53
http://www.youtube.com/watch?v=pKT7T30hRAw как СМИ любят пиз....! Простите. Но в Австрийской газете "Heute" лично видела сообщение о предложении парам зарегестрировать брак голыми, а газета в свою очередь оплатит все расходы торжества.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus