USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Автосалон «Луцьк-Експо» відсвяткував день народження

18 Листопада 2009 09:15
Рік тому у Луцьку відкрився автосалон «Луцьк-Експо». З 17 вересня 2008 року волиняни отримали можливість скористатися усім комплексом переваг бренду Renault.
Як розповів директор автосалону Олег Рожко, всього за рік часу автомобілі Renault завоювали велику популярність серед волинян. Мешканці області однією з найбільших переваг вважають безпечність автомобіля. «Це закономірно, адже Renault визнані одними з найбезпечніших у світі. А плюси Renault – це і плюси «Луцьк-Експо» - каже Олег Рожко:
Автоцентр «Луцьк-Експо» - це сучасний автомобільний комплекс, який включає в себе продаж автомобілів Renault, гарантійне та післягарантійне обслуговування, ремонт автомобілів, магазин продажу запчастин.
«Ми професійно виконуємо свою роботу і фундаментом наших стосунків з клієнтами є взаємна довіра. Ставши нашим клієнтом, Ви залишаєтесь ним назавжди та в будь-який час можете сміливо розраховувати на нашу підтримку. Так при купівлі автомобіля Renault  кожен клієнт отримує картку Renault Assistance та може розраховувати на цілодобову безкоштовну технічну допомогу 24 години на добу, 365 днів у будь-якій точці України та Білорусії» - каже Олег Рожко.
В автосалоні представлений широкий модельний ряд автомобілів Renault, починаючи від Renault Logan, Sandero, Megan та закінчуючи автомобілями представницького класу Renault Koleos та Laguna.  До речі, найпопулярніша в Україні кредитна програма Renault Finance дозволяє придбати будь-яке авто під 0% протягом 2 або 3 років.
Довідково:
 
Салон працює щодня з 9:00 до 18:00 (крім неділі). Автосалон  «Луцьк-Експо» знаходиться у Луцьку за адресою: вул. Дубнівська, 16 (р-н 7-ї школи). Тел: (0332)280-333.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юка Показати IP 18 Листопада 2009 10:03
а кажуть, що у країні криза. не бачу ні по кількості людей у барах, ні по придбаних автівках, будинках, євроремонтах..........
дідо Показати IP 18 Листопада 2009 11:41
до юка... судити про кризу через кількість людей в барах, автівках та ремонтах є совковим мисленням...це те саме шо вміле використання туалетним папером,вважати успіхом...
Таня Показати IP 18 Листопада 2009 12:17
Так при купівлі автомобіля Renault кожен клієнт отримує картку Renault Assistance та може розраховувати на цілодобову безкоштовну технічну допомогу 24 години на добу, 365 днів у будь-якій точці України та Білорусії». Похвально, тільки от задарма сьогодні лише сир в мишоловці. Всі ці послуги давно прораховані і включені у вартість авто. Але хто зна, може хто і клюне!
VSC Показати IP 18 Листопада 2009 15:43
...автомобілями представницького класу Renault Koleos та Laguna... С каких пор эти модели стали представительским классом????? Чей это косяк интервьюируемого или корреспондента?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus