USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Бандерштат 2017»: день перший. Фоторепортаж

5 Серпня 2017 10:20
Щорічний музичний фестиваль «Бандерштат» цього літа стартував 4 серпня, проте, не як зазвичай, на іподромі в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, а на протилежному до парку боці від річки Стир, дістатися на який можна завдяки спеціально встановленому понтонному містку.

Інформаційне агентство Волинські Новини підготувало підбірку яскравих фото, зроблених під час першого фестивального дня.

І поки бандерштатівці чекали вечора, аби позбутися невблаганної спеки та насолодитися врешті очікуваними музичними виступами, хоч трохи прохолоди можна було віднайти в затіненому місці, де відбувалися гутірки. Багато гостей фесту, своєю чергою, вирішили освіжитися у річці.

Деяким, особливо палким відвідувачам «Бандерштату 2017» спека ніяк не заважала грати у футбол, стріляти з лука, ганятися у надувних кульках і невтомно «слемитися» протягом виступів українських гуртів, здіймаючи куряву. А на Головній сцені першого дня дійства, своєю чергою, «запалювали» «Тінь сонця», «Беzобмежень», «OTVINTA» та «Антитіла».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus