USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Антитіла» на «Бандерштаті»: пристрасть та історія про супергероя

5 Серпня 2017 09:33
«Пристрасть виражена музикою й передана «Антитілами» на «Бандерштаті» – так фронтмен гурту Тарас Тополя прокоментував виступ музичного колективу на фестивалі українського опору.

Хедлайнер першого фестивального дня, український гурт «Антитіла» «зірвав» публіку «Бандерштату», виступивши останнім на головній сцені дійства.

Колектив просто увірвався на сцену вже з першою виконаною піснею із останнього свого альбому «Сонце» – «Танцюй». Загалом зі сцени звучали всі пісні з цього альбому, а також давно уже відомі та залюблені меломанами хіти, такі як «Будувуду», «Рожеві діви», «Невидимка», «І всю ніч».

У переривах між треками Тарас Тополя не втомлювався наголошувати, що всі люди єдині та неповторні, і всі без винятку красиві. Щодо присутньої на фестивалі молоді, виконавець відзначив, що у красивих людей повинно бути все красиво й у них мають народжуватися красиві діти.
«У всьому Всесвіті на всі мільярди років кожен із вас неповторний… Вір у себе і в силу рухатися вперед», – підкреслив лідер «Антитіл».
Як і завжди на всіх концертах групи по-особливому зазвучала пісня «Люди як кораблі», виконана у пам'ять про Андрія Кузьменка. «Усе, що нас тримає – це пам'ять і любов до великої людини, яка, на жаль, від нас пішла», – сказав Тарас Тополя.
Оскільки кожна легенда колись стає реальністю, гурт презентував теж коротку передісторію до пісні «Фари». За словами «Антитіл», нашій країні потрібний свій супергерой, і він уже існує – це асфальтник, який уночі ремонтує українські дороги, «але ніхто його поки не бачив, як і відремонтованих ним доріг».
Насамкінець, як бонус для публіки, гурт знову виконав пісню «Танцюй», але, як пояснив Тарас Тополя, як перша і як остання композиції цей трек звучить зовсім по-різному.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus