USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Бандерштат 2017». Вечірній фоторепортаж

7 Серпня 2017 18:34
Відомо, що після того, як хоч трохи спаде денна спека, життя на «Бандерштаті» починає активізовуватися. На сценах розпочинають свої виступи перші гурти, а бандерштатівці заповнюють територію фесту.

Третього дня на фестивалі українського опору виступали такі гурти, як «Флайzzzа», «ZATOCZKA», «KARNA», «Braincoats», «O.Torvald», «Panivalkova», «Тартак», «Один в каное» та «Воплі Водоплясова».

Відзначимо, що особливо довго довелося чекати виходу на сцену гурту «Один в каное», який став заключним виступом «Бандерштату 2017».

А фото останнього дня фестивалю, зроблені зранку та в обідню пору, можна переглянути тут. Окрім того, Інформаційне агентство Волинські Новини протягом усього останнього дня дійства вело пряму текстову трансляцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus